Prosím poraďte.Moje AR strací výkon.Vjěčinou to začne hned po startu když na to šlápnu tak to vůbec neleze do otaček a po par km se to zbudí a pak to zase valí.Odpojil jsem vahu a dva dny to bylo v pohodě a jak jsem ji připojil tak to samé.
10.24, 13. 5. 2007, odpovědětAhoj Luku. Já mám podobný problém. Moje Alfa jede na poloviční výkon, točí max. do 3200 ot. a svítí mi vztřikovač. Taky nevím čím to je. Na diagnostice mi řekli že má slabý tlak vzduchu. Rád bych ti poradil ale nevím co :o)
17.08, 25. 9. 2007, odpovědětĆau chlapi řešil jsem podobný problém s mojí alfou 156 jelo to prostě tak do 3500 otáček, odpojil jsem váhu vzduchu a bylo to lepší, na diagnostice mi řekli že je to špatná víha vzduchu, objednal jsem jinou přišla , vyměnil jsem to a nebudete věřit bylo to ještě horší, auto nejelo a začlo to strašně ale strašně kouřit černě říkám super, vzal jsem to znova na diagnostiku bez chyby (super) pak nás napadlo kouknout do aktuálních hodnot a vida teplota nasávaného vzduchu se ukazovala - 12°C ano mínus, což v červnu asi nebude, váhu jsem vrátil (stála asi 2500,-) a koupil jsem originální váhu přesně podle VINka, která tam má být , vyšla mě sice na 9ku , ale od té doby auto jezdí jako blázen, snad jsem vám nějak pomohl, čau Jirka
12.47, 28. 9. 2007, odpovědět