Zdar lidi, chtěl bych se vás zeptat jestli jste někdo už čistil sání, popř. jak na to díky...
11.39, 25. 2. 2011, odpovědětJá ho čistím tak dvakrát do roka...celé to rozeber,váhu vzduchu jen prošplíchni nějakým čističem elektro kontaktů,hlavně na ni nešahej a sání vem zlehka nějakým odmaštovadlem(já používám čistič brzd) a hadrem čistým to vyčisti...pak vše zase slož....
13.41, 25. 2. 2011, odpovědětja somkupil origo taky sprej na karbose a klapky tym som to cistil, o pedal som dal tycku a cistil aj za klapkou a hlavne klapku a rozdiel hned po nastartovani.
21.23, 25. 2. 2011, odpovědětto nemate osadene filtre ?
14.04, 26. 2. 2011, odpovědětJá jsem to neupřesnil mám tedy 1.9JTD 85KW. Říkáte rozebrat celé sání a vyčistit klapku... Jestě mám menší otázečku kde se klapka nachází??? Filtr na sání mám, ale ten člověk, co to měl přede mnou se o to moc nestaral a ten filtr teda vypadal, tak bych to chtěl vyčistit.... Takže si seženu něco na čištění kontaktů a prošplíchnu tu váhu taky;-)
21.36, 6. 3. 2011, odpovědětnic na cistenie kontaktov, ale to co je k tomu urcene - isopropyl ( isopropanol ). ked pojdes postupne po hadiciach, dostanes sa az ku klapke :) musi mat hladky chod a nemali by tam byt rozne usadeniny
22.03, 6. 3. 2011, odpovědětjedina necistota ktora tam ma byt je nejaky cierny decht ci co... cistenie klapky mas uz aj tu v "technika" ak si si nevsimol
22.13, 6. 3. 2011, odpovědětPreboha naco to cistite, ved tych 0.1mm necistoty na stenach nema ziaden vplyv na chod motora. Staci aby bola klapka cista. naviac na JTD neviem ci najdes klapku, neviem naco by tam bola.
12.29, 7. 3. 2011, odpovědětjezis marja starej se radsi o sebe a mlc kdyz se bavi dospeli... To ze ty nic necistis neznamena, ze si to jinej nemuze vycistit, kdyz ho to bavi.
8.27, 8. 3. 2011, odpovědět0.1 je samozrejme nic ale niekedy to byva aj 1-2 mm vrstva bordelu. a to uz vplyv na prudenie, resp. virenie ma
9.04, 8. 3. 2011, odpovědět