Ahoj, za poslední 2 měsíce jsem byl 2x na opravě. Tekla mi servo kapalina - málá dirka v potrubí serva, jedná se o trubku za chladičem servo kapaliny, je tam vysokotlaká hadice a pak ta trubka, je z nějaké směnsi hliníku a něčeho. Vůbec tomu ted nevěřím a nevím kdy to zase začne chcát,čekal jsem že ty trubky budou mít životnost auta. ale asi tomu tak není, ani jsem ji na netu nenašel, nevíte dá se někde koupit nebo je nějaká náhražka místo tý trubky? Přece není možné aby člověk jen čekal kdy to praskne a pořád jen lepil, vařil a buh ví co ještě. Máte někdo podobný problém?
17.46, 4. 3. 2011, odpovědětmne praskli tie gumenné hadice tzv.pružné členy ktoré sú pri servo riadení tak som tam dal hadice čo sa dávajú do vodných skútrov lebo iné vydržali asi dva dni
19.30, 4. 3. 2011, odpovědětAhoj, mal som taký istý problém s predratou servo trubkou. Predralo sa to o prevodovku vzadu . Prístup na p..u . Trubku som prepílil a spojil hadicou, použil som hadicu na palivá /priemer asi 14mm/ a zatiahol sk páskami na obidvoch koncoch.Vtedy bez serva som prešiel asi 50 km a po oprave to funguje ak má už asi 20000km. Servo olej samozrejme dextron II, je dosť agresívni na pokožku tak použi rukavice.Nech sa oprava vydarí.Ahoj
19.37, 4. 3. 2011, odpovědět