ahojte alfisti, aku sirku pneu pouzivate na 17' diskoch? Ja mam obute nove 235/45 R17 a dnes ma uz druhy raz vyrazil k***t z stk. Ako sa da vybavit vynimka na take pneu? Povedal mi ze to nemam v CoC a tak mi neda STK. Este nasiel bodku na celnom skle a chce aby som ho vymenil. Uz som do servisu dal 40.000 a auto mi drzal servisak 5 tyzdnov u seba asi z toho auta porodim. Mam velku chut ho predat. Od kedy som sa dal na alfu tak s tym su same problemy a vydaje.
9.17, 14. 5. 2007, odpovědětvšeobecně všechno ti musí sedět s techničákem...není žádná vyjímka leda něco do kapsy :-))) když chceš vyjímku, tak to si musíš oběhat po úřadech...ale kvůli kolům bych se na to vykašlal je s tím neskutečný papírování...a výsledek není jistej, já to absolvoval s přestavbou 156 na 156 3.0 Q4...docela porod jednu chvíli jsem měl pocit že lehčí je zaregistrovat to jako závodní speciál, a ten pak pustit do provozu na "veteránskejch" značkách...s tvým rozměrem kol na 156 myslím si nepochodíš, řeknou ti že bez úprav podvozku to není způsobilý...ale 235 mi přijde trošku moc šiřina já mám v předu 215 a v zadu 225 mám upřednostněnej zadní pohon, a s touhle šíří to urvat je až za hranicí srdce na suchu, v zimě tam nabuju 185 a taky v poho, tak se mi těch 235 zdá fakt hodně, já mám papírovejch 260 koní v 7250ot.
10.31, 14. 5. 2007, odpovědětMusis mat tu sirku zapisanu v technickom ak nie tak to ries bud vymenou kolies alebo proviziou pre tych tlkov na STK. Ta botka na celnom skle sa mi nejako nezda ? Oni cakaju ze im zaplatis a nebudu problemi ale ak nie tak aj ta botka im vadi
10.49, 14. 5. 2007, odpovědětked mas niekoho napolicii neni problem ja mam asi 4vynimky na kolesa 16,17,a rozne velikosti gum
20.00, 14. 5. 2007, odpovědětto filip: mého alfonze mi vnuknul jeden pohled na jednu 147 která měla pohon 4x4 od té chvíle jsem to chtěl mít taky, toho majitele ale neznám. Můj Alfonz byl nejdřív 2.5, jenže pak se mi potkal motor, a nahradil jsem ho 3.0 z 164, pak jsem objevil že u převodovky má vývod na zadek dřív to byla Q4...a řek jsem si když Crosswagon může mít 4x4 tak já chci taky, po roce pátrání jsem objevil, střeva práve z crosswagonu, nedalo ani moc práce to dostat do sedanu, jako by na to bylo místo už z výroby, no drobné úpravy musely být, pak jsem se dal do ladění, a nakonec se mi povedlo přeozdělit moment na zadní kola v poměru 70/30 samo že v zatáčce se to změní opačně, řídí se to natočením volantu takže to permanetní 4kolka není je to Q4, s pohonem všech kol jsem si poladil motor/výměna řj za magneti manelli což je programovatelný/ mejch 260 koní je na úkor výdrže :-) 164 3.0 SUPER uměla i 280. to lze taky nastavit ale pak už to docela moc zejména na spojku a mou paní...:-))) pak jsem se vydal na uvedení do provozu, nakonec mi ho jako přestavbu z homologovanejch dílů uznali, a již 2 roky jezdím bez problémů, nyní už jsem s Alfonzem naprosto spokojen, chyběl mi tam zadní pohon, spíš mít na předku kolem 200 se mi moc nelíbilo...jsem bejvalej motorkář a na předek jsem si dlouho zvykal. z venku je to naprostá seriovka. jinak je snížen o 20mm.
7.23, 15. 5. 2007, odpovědět