Ahoj. Dneska v noci se mi uz asi po ctvrte stalo, ze zlodeji neznamym zpusobem odemkli a nechali odemcene moje Alfa Romeo 156 SW (12/2003). Vzdy najdu auto odemcene (vsechny 4 dvere), odemcena nadrz a aktivni alarm (pokud otevru dvere, jablotron zacne houkat). Zadna znamka nasili. Netusi tu nekdo jak to delaji, zda je to chyba modelu nebo vznikle casem napr odeslou nejakou soucastkou v dvernim zamku, pripadne jak se branit a zamezit tomu? Byl jsem u auta za 2 minuty a uz jsem nasel jen rozhazenej bordel v aute. Vzali asi jen usb kabel za 20kc.
10.46, 12. 3. 2011, odpovědětmal si to niekde v servise-? ci si nahodou neurobili kluc,alebo neviem
9.51, 13. 3. 2011, odpovědětAhoj, jen se chci zeptat, nejsi náhodou z Brna? Já jen že mě se během posledních dvou měsíců v Brně dostali 3x do auta a odnesli si jen blbosti za pár stovek (jako nabíječku na mobil, brýle, pojistky, žárovky, apod.), taky nic nerozbili, ale sere mě to, už tam kromě škrabky a smetáčku nic nenechávám, jinak já sem z Brna-Králova Pole, 5 let stojim s Alfou normálně venku a nic a najednou během 2 měsíců mě 3x vykradou :-(((
10.30, 13. 3. 2011, odpověděttaky stavam v brne v Kr Poli u Purkynovejch koleji... stojim tam uz 6. rok ale vybrali me az tedka u unoru. radio v prdeli, dalsi drobnosti a bordel v aute... nekdo asi nema na fet :-( R.
9.42, 12. 4. 2011, odpovědětPánové ...co já vím tak 156 jse dá otevřít a oni tak dělají pokud neurvou kliku ...nasadí 13 klíč na oko zámku a trhnou auto je otevřené .
12.26, 13. 3. 2011, odpovědět156 lze otevřít tlakem na kliku směrem dolu holou rukou. Zkoušel jsem to.
14.45, 13. 3. 2011, odpovědětto by mu alarm zistil. pise, ze ho ma stale aktivny. mozno mu niekto precital kod z dialkoveho. ale tazko povedat, to by ho potom mohli aj znova zamknut
15.50, 13. 3. 2011, odpovědět156ku otevřu za půl minutky....už se mi několikrát podařilo zabouchnout klíče , otevřel jsem si jen kufr , dal jsem si tam bundu , zabouchnul a klíče jsem nechal v kapse u bundy... a už sem byl v prd..i
18.28, 13. 3. 2011, odpověděta jak pak si ji odevrel za pul minutky?
18.50, 13. 3. 2011, odpovědětnemám slov, "dajte im triky, ťahy, spôsoby" a potom plačte fakt nemám slov
20.50, 13. 3. 2011, odpovědětMarek: Souhlasim..
21.15, 13. 3. 2011, odpovědětTech triku je plnej internet,tak si myslim že tady to nikdo už nepodělá víc.... Jinak, nejlepší obrana je parkovat na frekventovanějším místě, kde mají případní kolemjdoucí auto na očích, nic v autě nenechávat, nebo ho zavřít do garáže. A to si myslim že můžeme bejt rádi že to jde otevřít bez poškození. Třeba každej měsíc měnit dveře kvůli vyrvaný klice nebo rozmlácený okno...
21.17, 13. 3. 2011, odpovědětale je rozdiel otvorit to s vypnutym alarmom a aktivnym alarmom. tu bizi pise, ze alarm mal stale aktivny, takze mikrospinace v dverach by to bezpecne cele zapli a hukalo by to, cize utok bol asi trochu sofistikovanejsi, co je horsie.
21.28, 13. 3. 2011, odpovědětkolem 12 litru ... je alarm a hlavně plyn auto poté větráte 14dní ale zloděj vám nevezme ani propisku !!!
13.08, 18. 3. 2011, odpovědětMě když zloděj vlezl do auta, tak jsem měl pod klikou v místě zámku škrábenec, vypadalo to, že tam zespodu něco vrazil a asi pootočil...
14.17, 18. 3. 2011, odpovědětSkoda ze aj moji zlodeji neboli taky sofistikovani...v Prahe mi prorazili dieru nad kluckou a tam asi pootocili zamkem. Tak mam teraz dieru nad kluckou.
15.17, 18. 3. 2011, odpovědětVyřešíte to tak,že u obou předních dveří odmontujete táhla od zámku a otevíráte to pouze dálkovým ovládáním.
20.27, 18. 3. 2011, odpovědět14.3. v Brně u Intersparu na Cejlu.Na 7 minut do obchodu a po návratu auto odemknuté a vybrané. Naštěstí jen samé blbosti.Panel od autorádia nenašel. Byla vyvrácená klika u dveří,takže se dostal tudy. Nejlepší by bylo dát tu kliku pod proud,aby to toho hajzla koplo.
19.55, 20. 3. 2011, odpovědětmyslím, že vytáhnout táhla není moc řešení. Místo jedné vylomené kliky a ukradnutých blbostí budete mít vylomený dvě kliky, rozbitý okno a vykradený blbosti
19.08, 21. 3. 2011, odpovědět3.3.v Jihlavě vylomená klika u spolujezdce a ukradenej spacák z kufru a svítilna (rádio clarion nechtěli)
19.12, 21. 3. 2011, odpovědětahoj mě v praze u TOP HOTELU přes noc taky vybrali 156,jediny co přibylo byl dulek pod klikou(jako od dulčíku)a škrabanec pod klikou ostatní jako radio,nabiječka,CD atd ubylo.....
21.06, 22. 3. 2011, odpovědětÚplně stejný jako v Brně. Bylo to těsně po Vánocích, kdy mně zazvonila na dveře Městská Policie, že mám otevřený přední dveře u spolujezdce. Naštestí nikdo nic neukradl. Alarm mám Jablotron a byl aktivní. Prostě divný. V autě nic většinou nenechávám, jenom škrabku a bloček s tužkou.
22.31, 22. 3. 2011, odpovědětHm, Praha 5x bez jakehokoliv poskozeni. Uz jsem se naucil tam nic nenechavat. Mam tez alarm jen nevim proc jsem si ho tam vlastne daval. Stejne se tam v pohode dostanou a nez vylezu ven z baraku uz jsou pryc. Jedina vyhoda toho vykradeni je v tom, ze neprijdete rano k autu a nemate v kufru cihlu a zadni okno vyskleny. Coz se v Praze stava dost casto. U bejvaleho auta se mi to stalo 2x. Neni to nic prijemneho. Zrona jsme spechal a potreboval nekam jet. Zadni okno rozbite a co ted. Rychlo oprava me stala 8tisici + sklo z vrakace ani jsem nemrknul.
6.48, 23. 3. 2011, odpovědětPraha, Dejvice před školou. Vezl jsem bráchu na obhajobu diplomky, vrátim se a hele, auto otevřený. Vzali jen rádio Pioneer, ničeho jinýho si ani nevšimli. Taky stopy od poškození nikde, akorád mi jde od tý doby dveře spolujezdce hůř otevírat. Ale nasrali mě protože to vyrvali i s kabelama ! a urvali rámeček kolem rádia !
11.08, 23. 3. 2011, odpovědětDnes počtvrté v průběhu sedmi měsíců... 3x v Dejvicích ulice Kafkova, dnes I.P.Pavlova. Všechno přes noc, bez jakýchkoliv známek násilí. V autě nenechávám nic, přesto pohrdli pár hodnotnýma věcma z výbavy a vzali mi jen brýle,diář,hadr na okna a nedopitou Colu. Máte někdo tip, jak tomu zabránit? Už mě to celkem štve, ale zase souhlasím s názorem, že můžeme být rádi, že nic nerozbili. Auto jsem si už pro jistotu pojistil proti krádeži...
16.58, 3. 4. 2011, odpovědětcassias: Obcas taky parkuju na IP Pavlova ted to bylo 2x za sebou ze ctvrtka na patek kdy mi vlezli do auta. Jestli chces proti tomu neco delat tak jedine garaz a nebo jine auto jina moznost neni bohuzel. Kliku uz mam orvanou ze vsech stran :o(. Nic tam nenechavam a stejne tam lezou.
19.40, 12. 4. 2011, odpovědětpojistka proti kradezi auta je ve 156 nesmysl - maj dobrej imobilizer, takze jak jednoduse se do auta da dostat, tak zas je slozity s nim bez klicu odjet. ale je fakt, ze kdyz ti vyrvou z volantu nebo z palubovky bag, tak od pojistovny neco dosates. ale pokud mas jen proti kradezi, tak ZNICENY A NEODCIZENY casti ti nikdo neproplati. praci servisu samozrejme taky ne.
20.00, 12. 4. 2011, odpovědětna vsechno co si zde stezujete plati jedine zmena zakona. V zakone by melo byt: kdo uvidi zlodeje jak nci nebo krade Vas majetek jej muze beztrestne strelit do hlavy, nebo mu useknout pravou ruku jako ve stredoveku. Nic vic na smazky a neprizpusobive obcany neplati
11.54, 6. 3. 2014, odpovědětTak já vám to povím.jsem zavřenej za to,na co vy si ztěžujete ale je to opravdu jednoducha finta.Alfa 156 má kliky podobné jako trabant.Profil je ´´D´´ . vemte si 17 klíč.Obyčejný plochý,ten nasaďte na kliku zamčeného auta a zhoupněte se směrem dolu.šup a je to
3.04, 29. 1. 2012, odpovědětPotřebuje ještě někdo návod?Až půjdu z hospody s 3 v žíle vezmu si klíč.Jen tak pro prdel.Jenom zkusit jestli nekecáš.Takový lidi nemaji jenom sedet,ale mají mít taky upravenou fasádu.
10.06, 29. 1. 2012, odpovědětMne 156ku vykradaji tak jadnou za 3 mesice na Praze 3, ul Jeseniova a Biskupcova. Musi jit o nejakeho ubozaka, asi o takoveho, ktery tady prozradil, jak se dostat dovnitr..Vsichni tyto vloupacky hlaste na policii, pote v onech lokalitach bube vice hlidkovat policie a treba ho chyti pri cinu...Kez by.
20.46, 30. 8. 2012, odpovědětMě se teď stal stejný problém. Jde o to, že jsem to rukou zkoušel a nic a hlavně mám strach, že kliku ulomím a bude to celkově dražší než zavolat odborníky na otevření. Je velká šance, že bych to rukou mohl zničit?
15.35, 24. 9. 2012, odpověděttak uz zmrdi radi i na Praze 7, dole na Maninach prijdu k autu a vidim ze zmizela dalnicni znamka??? Pak dalsi drobnosti, ale ta znamka je fakt zvlastni, vzdyt je popsana
15.27, 20. 1. 2013, odpovědětzavřel jsem si klíče v autě nevíte jak se dostanu dovnitř aníž bych musel rozbít okýnko?děkuji aranovský
12.24, 19. 1. 2014, odpovědět