Zdravim pani , hladal som kade-tade (nielen tu na alfa156.cz) a mam problem s vysvetlenim tohto kodu. Jedna sa o Alfa 156 , 1999 , 2,4 JTD 100 kW , bosch edc15c5 Kod : P0190 Fuel Rail Pressure Sensor Nasiel som teda preklad pre tuto chybu : Porucha v zostave cidla tlaku paliva vo vstrekovacej liste. Na jednom zahranicnom fore pisal chlapik ,ze musel vymenit ECU - co ma teda celkom zmiatlo. Pisal ,ze pomenil skoro vsetko (aj vstekovace) a nic nepomohlo. Vraj sa to zacina prejavovat tak , ze nad 3000 ot./min. to nema tah , az to nakoniec zacne zdochynat. Mne to zatial nezdochyna ,ale tah to nad 3 tis. ot. straca. Bol som s tym za mechanikom ,ale ten mi nevedel nic blizsie povedat , navyse som zistil ,ze je voci alfam asi zaujaty , kto vie preco ;) Bol by som velmi rad ,keby sa nasiel niekto co by mi vedel povedat nieco blizsie o tejto chybe (coho sa chytit), alebo niekto kto uz podobny problem riesil. Dik za odpoved. Pekny den a vela km bez nehod a oprav.
19.10, 13. 3. 2011, odpovědětuf , keby som vedel ,ze tu nefunguje zalamovanie riadkov , tak by som nerozpisoval az tak velmi. Tak vopred sorry ak sa to tazko cita ;)
19.12, 13. 3. 2011, odpovědětDnes je auto v servise ...menia sa rozvody + filtre + olej (klasika). Ten chlapik co mi to robi sa do toho nechce / nevie sprtat. Cize live data viem pozriet niekedy vecer ,alebo zajtra. Nevies mi poradit ako spravim tu porovnavacku ? Mam klasika KKL + AlfaDiag 3.3 , tam som nic take nenasiel. Mam aj FiatECUScan 2.3 ,ale ten mi nevie vobec najst riadiacu jednotku ?! ..nechapem.
11.32, 14. 3. 2011, odpovědět