Čau alfisti, pořídil jsem 156ku spotrwagon a chtěl bych do ní namontovat couvací kameru, ale nějak si nevím rady, kam s ní. Mám pocit, že když jí dám do nárazníku vedle spz, tak v ní nic neuvidím. Máte někdo zkušenost s couvací kamerou? Díky za radu. Karel
10.54, 14. 3. 2011, odpovědětmám jen parkovací senzor a vystačím si s tím nad míru, pokud nejsi úplné nemehlo v parkovaní, tak to bohatě stačí a to mám jen dva senzory asi tak 10 cm od zadní SPZ a mám to velký dosah i co se týče úhlů, nemám jak mívají třeba Audiny 4 tečky v nárazníku nebo i u jiných značek a řekl bych, že je to levnější než kamera
11.54, 14. 3. 2011, odpovědětNo já chci co nejmíň vrtat, tak jsem si říkal, že kamera bude nejlepší řešení. Teď se prodávají park. asistenti jen se 4 čidlama. A navíc mi kamera přijde jistější než čidla, který v mrazu ječí prakticky pořád, zvlášť kvůli ženě, která má problém zaparkovat s malou Fiestou...
13.28, 14. 3. 2011, odpovědětnevím, podle zkušeností no, mě v zimě ještě nikdy nějak výrazněji neječely, pořád stejně, takže kdoví kde by mohl být problém, když to výrazněji ječí, je to na vkusu a na co si člověk zvykne, jsem zvyklý parkovat náklaďákem bez parkovacího senzoru no a na osobáku s ním :D takže mohlo by to být naopak no co už :))
10.37, 15. 3. 2011, odpovědětahoj jelikoz mam s kamaradem malu dilnu tak ti doporucim koukni na kamery misto 1 zdniho svetylka na spz to je nejlepsi reseni nevypada to az tak spatne v kamere je pak nahradni svetylo ktere nahrazuje to co si zrusil nemusis vrtat nic cca cena tyto komery je okolo 17stovek
18.48, 16. 3. 2011, odpovědět