Ahoj Všem, tak po provedení rad zde na fóru s mým problémem problikávájících světel při přidání plynu, občas doprovázené vypnutím se radia, žebrám o radu znovu. Takže pomocnou kostru jsem od baterky k motoru natáhl. Kontakty na baterce krásně obrousil a očistil, ale problém setrvává. Jenže navíc k tomu, se mi již asi dvakrát stalo, že bylo nutno po zapnutí radia, zadat kód, což je jako, kdyby byla kotra uplně náhodile odpojena. Budiž. Alfičce odpustím vše :o) Jenže když se to člověku stane za jízdy, tak je to větší sranda .. vše zhasne a opět se rozsvítí.. jenže je potřeba vypnout a zapnout klíček a znovu nastartovat :o( ... V noci docela zážitek :o) ... a další věc, které jsem si všiml, že se mi přihodila za jízdy, tak došlo k rozsvicení kontrolky ruční brzdy, rafička rychloměru padla na nulu, ale po chvilce zhasla a rychloměr se opět rozfrčí.. tento jev není absolutně poznat na jízdních vlastnostech ani na reakcích motoru.. mate někdo nápad co by to mohlo být a jak to řešit? Díky moc za rady...
23.43, 14. 5. 2007, odpovědětAke mas radio, lebo ja nemam original a predtym sa mi stavalo, ze sa vypinalo na nerovnostiach. Bolo to tym, ze vzadu nejak skratovalo.. Ja len, ze ti to mozno pomoze :)
11.09, 15. 5. 2007, odpovědětAhoj.. haha, tak problem se doresil sam, Alficka "umrela". Po blizsim ohledani byl problem objeven. Na plusovem polu na baterce, jak je na ni pridelane Lko s rozvodem do krabicky, tak v ohybu to Lko prasklo... tudis az sezenu, vymenim a dam vedet. Jinak na ten dojezd to bylo trosku vesely :o) Spolujezdec musel podrzet kontakt na baterce, natocit, odsunout a zabezpecit, aby si to netuklo a jelo se.. haha.. no a zamknuti auta centralem s kabelem v ruce prilozenym na baterce.. :o))
22.36, 15. 5. 2007, odpovědětTak objímku jsem novou nesehnal, ale vyřešil jsem to koupí celomeděné. Trošku domácí práce a je to všechno v naprosté pohodě.
22.46, 20. 5. 2007, odpovědětjo elektrika dovede potrápit, stala se mi podobná kravina, auto se furt samo odmykalo, dal jsem to do servisu, kde nejdřív něco našli vyměnili, po reklamaci nenašli nic a vrátili peníz, a když jsem měnil baterku tak jsem na to přišel, po výměně je OK, taková kravinka, a jak potrápí...
10.22, 21. 5. 2007, odpovědět