nazdar vsetci, mam taky problemik. vsetko ide ako ma len ked je zima tak hrozne pocut vrcat senzor teploty v kabine (to za tou malou okruhlou mriezkou pod ovladanim klimatizacie). pocut vrcat aj za tepla ale len slabo. teraz mam alfu 156 2,4JTD , v mojej predchadzajucej alfe 156 2.0 T.S. to nerobilo tak sa chcem spytat ci s tym nemate niekto nejake skusenosti alebo kolko ten senzor asi stoji aby som ho vymenil.
7.46, 17. 3. 2011, odpovědětahoj, robilo to aj mne, daj dole ten stredový panel, vyber to čidlo s motorčekom a vrtulkou von a nastriekaj wdčkom a poprípade to uloženie v tom bielom uložení nejak vypodlož.Poskladaj v opačnom poradí a chod na pivo.
10.46, 17. 3. 2011, odpovědětno to s WDckom som uz spravil a nerobilo to asi 30 min a potom zase. keby tam bolo miesto na antivibracnu pacśku co pouzivam pri pocitacoch tak by bolo super ale tam sa to ledva dostane uz aj ked to len 3x obtocim izolepou :) a ten posledny bod je vazne perfektny :D take veci sa mi darili ked som zacinal s autami
21.55, 17. 3. 2011, odpovědětposledny bod - yeaaah :)
11.06, 17. 3. 2011, odpovědětmyslel som vypodlož trebás vyrob malý klin zo zápalky atd....treba skúšať ahoj, ale to pivo si daj aj tak
11.53, 18. 3. 2011, odpovědět