Ahoj, vzal jsem auto do servisu na pár drobnůstek a rovnou jsem k tomu přihodil výměnu oleje, já vůl si to nezkontroloval, nedali mi tam víčko na olej a když jsem jel na dálnici propípla mi kontrolka tlaku oleje,hned na benzínku a tam už začala kontrolka řvát, otevřel jsem kapotu a totálně zamrdaný motor. Nalil jsem tam olej, dělalo to 3l zadělal sáčkem a gumičkou a na nejbližším vrakovišti koupil víčko. Volal jsem do servisu a řekli mi že mi víčko zaplatí a taky kompletní umytí motoru. Jenže: Co to mohlo udělat s motorem? Asi nic pěkného nicméně jsem okamžitě dolil a zvuk je ted v pohodě jako před tím,nicméně kdo ví. Co myslíte mohlo se to přidřít nebo něco za tak krátkou dobu? Vychcalo to asi za 150 km, ale jak dlouho to jelo s málo olejem to nevím. Docela uvažuju jestli je nežalovat nebo něco, naštěstí tulpas co to dělal se mi do telefonu přiznal že to víčko našel.
13.13, 19. 3. 2011, odpovědětJe to motor 1.6 TS
13.15, 19. 3. 2011, odpovědětJaky motor to je ?
13.16, 19. 3. 2011, odpovědětniet na to si urobit veci sam... odskodne alebo nejaka zaruka na motor by bola asi najlepsia moznost
13.28, 19. 3. 2011, odpovědětPokud ti to neco na motoru pokurvilo,tak se to ukaze po case,ted tezko soudit,ale jelikoz jsou alfy haklive co se tyce oleje,tak nevim,nevim................
23.18, 19. 3. 2011, odpovědětzalovat ich nemusis, mal by si ich ale pripravit na dalsiu navstevu a pozadovat skontrolovanie motora. tak dlha jazda s litrom oleja sa prejavi, aj ked mozno neskor - vzhladom na to, ze tie motory sa zadieraju aj s plnym olejom je to velmi pravdepodobne
18.06, 20. 3. 2011, odpovědět