Dobrý deň, Mám Alfu 156 2,4 JTD 11/1998 a mam menši problem s rychlostnou pákou, Ked idem napriklad na 3jke a pustim plyn do určitej polohy páka zac ne skakat dobredu a dozadu, ked znova pridam prestane to, a pri preradovani na iny prevodovy stupen cele auto tak trmne, najpr som si myslel ze to budu spatne stabilizacne tycky motora alebo niektorí zo sinenblokov, a pri preradeni cely motor trmne, ale vsetko vyzera byt ok, tak neviem v com by mohol byt prblem, vedel by mi niekto poradit? Za skoru odpoved vopred dakujem
9.43, 3. 4. 2011, odpovědětsilenbloky motora, vymen vsetky aj ked to bude nakladnejsie, ale ked vymenis len jeden, tie v horsom stave ti znicia ten novy. To, co popisujes robi spodny silenblok na prevodovke a casto byva vymlateny ten nosny hrniec, na ktorom je prevodovka zavesena, preto hovorim, ze treba menit vsetky. Prichystaj s ana to, ze tie sroby, v nosnych silenblokoch-hrnococh, utrhnes, Pravdepodobne budes odvrtavat z drziaku stary srob. Je to vela zabavy, za vela penazi...
18.57, 3. 4. 2011, odpovědět