Ahojte.. Niekde mi tecie chladic v mojej alfe (2.5V6) a skor nez zozeniem novy by som chcel don naliat aspon tu zmes na zasparovanie tej dierky... ALE NEVIEM kde ju mam naliat pretoze som na chladici nenasiel ziadne veko...Je tam vobec..?? Nejedna sa o ziadnu velku dierku.. je len dost hrdzavy a niekde to prepusta... Chcem to len na tyzden aby som mal pokoj... Dik za info..
21.13, 16. 5. 2007, odpovědětDej to do nádržky na chladící kapalinu, dostane se to i do chladiče. Bohužel to alespoň dle mých zkušeností zanese i výměník topení v kabině. Rovněž se sníží účinnost chladiče. Je dost možné, že budeš mít štěstí na přípravek, který nebude mít tyto negativní vlastnosti.
22.22, 16. 5. 2007, odpověděttyto připravky jsou dočasne na dojeti chce to zavařit nebo nejakej z jineho auta ja ho kdyžtak mam za 2500 ,- kč mob. 774 94 94 11 liška
23.18, 16. 5. 2007, odpovědět2500 kč..??? Ja som zohnal zatial za 4500 SK ale tvoja cena je lepsia.. Je to presne na 2.5V6??? Lebo iny nechcem... Odkial si..?
8.37, 17. 5. 2007, odpovědětmněl jsem ten samý problem na 2,5 nalil jsem to do nádobky voda tam při chodu cirkuluje takže se dostane všude. Měl jsem klid celou zimu na jaře to začalo znova v mnohem větší míře, říkal jsem že mám benzínovou napařovačku. Chladič vyměněn koupil jsem Valeo za 6000 kč (je to origo). Chladiče jsou stejný na všechny motorizace rozdíl je pouze v klimě a autom. převodovce, samo že ještě 2,5 má dvě vrtule ale to nemá s chladičem nic společnýho.
8.47, 17. 5. 2007, odpovědětNo nebol by som si tak isty ze su rovnake.. Ked porovnavam chladic z 2.0l a 2.5l tak je sice rovnaky ALE ma ine uchitenie!! A taktiez ma aj iny otvor na tu gumenu hadicu.. Nehovorim ze by chladic z 2.0l neplnil tu istu funkciu aj na 2.5 ale ide o tu pracu a veci s tym spojene.. A ked uz to robim nech to je poriadne...
9.39, 17. 5. 2007, odpovědětchladič budu mít na 2,4 jtd za 14 dni mob. 774 94 94 11
15.38, 19. 5. 2007, odpovědětNo bol som vcera u servismana co mi robi ten chladic... Nadaaaaval ako pohan.. :-))) Chudacisko musi davat dole celu prednu masku aj so svetlami aby sa vobec ako tak dostal k tomu chladicu a mohol ho vymenit... Ze "prace ako na kostole" :D Inac pozerali sme ten stary chladic a pani ten ti vam bol ale rozj...ny.. Ten uz nemal ani tie mriezky a spodok ten je cely odhnity... Dam vam dobru radu radsej si to skontrolujte teraz pred letom lebo je iste ze ak by som na to neprisiel tak som ho mohol na ceste na dovolenku uvarit... :-(
9.20, 23. 5. 2007, odpovědětZdravim..schanim chladic vody na 2,0ts.nevite kde by se dal sehnat za nejaky dobry peniz?dik
20.28, 5. 6. 2007, odpovědět