Zdarec, koupil jsem si nedávno 1.6 za velice solidní peníz, nicméně mě trošičku znepokojuje spotřeba, která je vysoká jako prase - 15 litrů. Auto vůbec netáhne do kopce, prostě když se chci rozjet proti kopci prudšímu, tak tak max dvojka šedesát a přeřadit mi na trojku ani nedovolí. Zatím vím že díky variátoru mám zvuk jako nafťák, může to mít na tohle vliv. Jinak svítí mi kontrolka vstřiků, takže to by taky molo mít nějaký význam ne??? Zajímá mě váš názor, na to, co mám první vyměnit, jestli lambdu, nebo váhu a nebo mě ještě napadlo, jestli nějaký amatér přede mnou nemohl nějak špatně udělat rozvody a jestli to na to nemá vliv...pls budu rád za jakýkoliv názor
10.29, 14. 4. 2011, odpovědětSpotrebu ti robí lambda to je skoro 100 percent, ja som mal v meste aj 20l spotrebu s pokazenou lambdou. A to ze netaha moze robit variator + vaha vzduchu.
10.37, 14. 4. 2011, odpovědětodpoj tu vahu a vyjdi kopec bez nej, tym hned mozes vylucit jednu vec, ak to zacne tahat
13.58, 14. 4. 2011, odpovědětno to už jsem zkoušel a nějaký valný vliv to nemělo...mohlo by to být těma rozvodama???
10.00, 15. 4. 2011, odpovědětahoj u mě to bylo způsobeno špatně nastavenými rozvody. Skus to omrknout ale řeknu ti že to neni žádný med. Potřebuješ speciální přípravky a jen tak něco nesedí ;)
13.48, 22. 4. 2011, odpovědětmam 1,6 spotřeba 8,6 níž se nedostaneš!! moje tahá ok max 210km/h ta lambda se mi moc nezdá svítíla by asi kontrolka. možností je mnoho vaha,svičky,rozvody, benzín cokoli.co takhle di diagnostika.a ty rozvody neni problém na příopravky se vykašlí,to používají jenom v servise.každá řemenice ma drážku,každý řemen má rysky řemen otočíš podle směru otáček,rysky na drážky musí to pasovat !!!ručně protočíš a poznáš jestli je to ok!!
18.57, 22. 4. 2011, odpovědětjestli jsi je měnil a dělal to bez přípravků tak mi napiš číslo :) až je budu dělat příště tak se o k tobě obědnam ;).. jinak nic jinýho než lambda ti neudělá takovou spotřebu, spotřeba je 99% lambdou... u mě špatný rozvody dělaly i kolísání otáček...
19.22, 22. 4. 2011, odpověděttak bez prípravkov to určite presne nenastavíš pretože akonáhle uvolníš ozub.kolo na sacej vačke tak sa ti to otočí pretože to kolo má drážky na nastavenie a otáča sa aj keď je vačka blokovaná a na tú blokáciu slúžia tie prípravky
22.13, 22. 4. 2011, odpovědětKEBY SI BOL ZO SK TAK BY SOM TY ICH POŽIČAL
4.56, 23. 4. 2011, odpovědět