cavte,chcel som sa spytat na vasu radu,mam problem s alfou.vcera som isiel po meste a chytil som igelitovi sacok,zastavil som pozeram v remeni ho bolo dost,vytiahol som to,auto malo divny zvuk,rano som precistil komplet sanie,nastiekal taky pripravok do motora...auto som isiel prevetrat cca 5 min jazdy pri dome motor vyplo svietili len kontrolky,auto nejde nastartovat.ccca o hodinu som rozobral plastovy krit na rozvodoch a aj v rozvodoch bola igelitova taska ,tak som to vycistli,ale bohuzial auto nejde nastartovat aj tak,vsetka elektronika,radio,okna ,klima ventilatory idu bez problemov,olej mam meneny ,tak dufam ze sa nezadrel.Ziadam vas o pomoc...nestartuje,iba cukne a po vytiahnuti kluca pipne..
16.40, 21. 4. 2011, odpovědětCau,asi bych se mrknul do sani,ale tam by se ti to dostat nemelo pres filtr,ale kdyz uz se ti to dostalo i do rozvodu a tam by se to taky dostat nemelo pres kryt................Napojoval jsi to na diagnostiku?
19.12, 21. 4. 2011, odpovědětcav,sanie je v poriadku,aj skrtiaca klapka aj vaha vzduchu,hadica cista,tam sa to dostat nemohlo,,jj v rozvody su zakrite ale mohlo to potiahnut zo spodu,,otvoril som to a polka igelitu tam bola za**bana,tak neviem,ale najhorisie je ze auto ani nestartuje,,,neviem nevim diagnostika ci by mi pomohla ,,podla mna sa jedna o mechanicku cast,nie elektricku a na palubovke svieti len vstrekovanie alebo co..dufam ze to do rana ochladne roztiahne sa to a bude to slapat..bojim sa ci som nezadrel motor ,..ide mi len o to aby mi to nastartovalo,,iba to tukne nic viac..
19.17, 21. 4. 2011, odpovědětje to ALfa, tak je to jasný, auto ha ho*no
16.56, 23. 4. 2011, odpovědětmal som posunute rozvody asi skocil remen..aasi aj casovanie ventilov dneska som to nakopol...prdlo to zadymelo..po sviatkoch s tym behnem asi do servisu,nech nastavia ventili a rozvody..hadam nebudu ohnute ventili..jaj taka smola:)potom dam vediet ako som dopadol
18.19, 23. 4. 2011, odpovědětPokud motor točí tak se nejspíš nepotkal
20.25, 23. 4. 2011, odpovědětigelit, tak to nasere . ale uz som o tom pocul, moze sa to naozaj stat. . . inac zadymelo - kysuce ?
21.29, 23. 4. 2011, odpovědětTo je potkaný, bohužel.... :(
0.23, 28. 4. 2011, odpovědětmno uz mam spravene hlavy,bolo tam 6 ventilov ohnuty,hlavy zabrusene,nove dvihatko,simeringy,tesnenia pod hlavu rozvody,len dufam ze nebude aj ojnica chytena
5.47, 25. 6. 2011, odpovědět