Zdravím, mám Alfu 156 2,4 jtd s chipem při překročení 3500 otáček občas chcípne a nejde pak třeba minutu nastartovat delá to dost sporadicky nenapadne někoho co by to mohlo bejt ?? Díky za rady.
22.58, 21. 4. 2011, odpovědětbyl jsi na diag ?
11.47, 22. 4. 2011, odpověděta vyhodi ti aj kontrolku?? ked ti to zdochne?
12.21, 22. 4. 2011, odpovědětbliká mi tam kontrolka vstřiku teda alespoň tak vpadá ... Na Diag jsem ještě nebl nevím kde jí tad v Praze sehnat zatím ani jeden servis neměl diag na alfu. :(
21.24, 25. 4. 2011, odpovědětDiag na Alfu má dle mých zkušeností každej alespoň slušnej servis. Teda pokud to nebyl autorizák jiné značky :-)))) Případně doporučuji na ropáky Bosch diesel servis. Tam jsou ochotní a je jim jedno v čem přijedeš, halvně když to má něco od Bosche :-D
21.49, 25. 4. 2011, odpovědětmohol by to byť aj pripchatý katalyzátor od carbonu.Keď sa to uvoľní po tej minúte čo to zdochne, zas sa to správa normálne. Taktiež pri tejto udalosti svieti kontrolka vstriku a keď sa to skonsoliduje kontrolka zhasne.Podobnú situáciu som absolvoval ale s 1,9. Ak je to tento prípad žiadny Bosch servis to nezistí.Tí budú najradšej kontrolovať vstriky a vymieňať trisky . Zoberú 450 € za kontrolu a výmenu trisiek a zdokladujú , že neboli trisky v poriadku a ani trocha ích nezaujíma že si ostal stáť 10 km za servisom.Pre tu istú príčinu ako keď si k ním išiel. Apropo, DIAG na Tvoju Alfu si môžeš stiahnuť na fiatecuscan.net.
23.05, 25. 4. 2011, odpovědětja som to mal na mojej 156ke 1.9jtd 16v. a zacalo mi to robit po chipe.a robilo to hlavne v tedy ked to to zacal hnat tak RJ vyhodila nudzovy rezim a auto zdochlo. a robilo to ze tlak v sacom potrubi bol moc vysoky.lopatky turba boli tak roztocene ze sa nedokazali uz stiahnut a tlacili viac a viac vzduchu.takze RJ vyhodnotila ze to je zle a automaticky motor zhasol!
19.36, 26. 4. 2011, odpovědětnechci delat chytreho...kamarad mel v praci podobny problem a chcipani se stavalo castejsi a pak zjistili v servisu ze mu odeslo cidlo regulujici tlak paliva do trysek!!!
20.08, 28. 4. 2011, odpovědětvsadil bych na cidlo na klice motoru
14.26, 3. 5. 2011, odpovědět