ahojte, pri prejazde nerovnostami mi dost klepe na v prednom kolese na strane vodica. Vymenene horne ramena, vymenene tycky stabilizatora, komplet kontrola podvozku vsetko je uz ok a napevno nikde zidana vola, nasiel som jeden prispevok, chipsi: Re: Klepanie ja som to uz vyriesil bola to zo zadnej dosticky ulomena pruzinka a dosticka behala hore dole a to tak klepalo je mozne ze to je aj moj problem , viete mi poradit ako to opravit? musim kupovat nove dosticky? alebo ako to riesit??? dakujem za pomoc
18.42, 25. 4. 2011, odpovědětUložení stabilizátoru!!!
18.45, 25. 4. 2011, odpověděteste som zabidol dodat ze ked idem cez nerovnost a stlacim brzdu tak to neklepe iba ked nebrzdim to robi.
20.42, 25. 4. 2011, odpovědětja som dneska riesil ten isty problem vsetko som prekontroloval a nikde nic ale tie pruziny na dostickach ma nenapadlo pozriet...a tak ako pises po stlaceny brzdy ticho a este ked som prisiel na parkovisko pomalicky zabrzdil a potom hned dal R a cuval a trosku pribrzdil bolo pocut dost hlasite klepnutie ale iba jednorazovo...zajtra hned kukne na tie spruziny!
23.13, 31. 5. 2011, odpovědět