Zdravím všetkých fanúšíkov a vlastníkov alfa Romeo 156. Mám taký problém mám ALFA ROMEO 156 1.6 T S + L P G ročník. 2000. Chcel by som sa opýtať na dôvod prečo mi padajú otáčky či stým nemá niekto skúsenosti ? Myslím si že to bude asi škrtiaca klapka.Alebo zanesený filter na LPG.Neviem si stým rady. Problém číslo 2. Baterka . dva dni nejazdím na aute a baterka je v čudu touto cestou by som sa chcel informovať o nejakých radách ako stým vybabrať mám mp3 rádio ALPINE + Aktívny subwoofer či to nežerie ono a poplašné zariadenie PHOBOS + ďialkové odomykanie. Za radu a rýchlu odpoveď na tento príspevok vopred dakujem každemu ktorý zareaguje s pozdravom ALFISTI ;)
10.20, 27. 4. 2011, odpověděts tou baterkou... mas tam mozno staru baterku alebo skus zmerat ze kolko taha baterku ked auto vypnes
15.55, 27. 4. 2011, odpovědětta alpina ti v stand-by kludne za noc nacne baterku, ak je stale memory kabel pripojeny na +. osobne to mam overene, lebo tiez mam alpinu a v zaciatkoch som sa na tom osral takto isto. takze teraz mam napajanie aj memory cez klucik a je pokoj. kolko to zerie plynu, ta 16-ka ? rozober sacie hadice, vycisti filter, cisticom na brzdy vystriekaj klapku a uvidis ci sa to prejavi.
17.20, 27. 4. 2011, odpovědět