čabas, kluci, rozsvítila se mi kontrolka airbacku u řidiče a od včera už mi svítí i spolujezdcova. Je to divný, že po sobě, není to životnost ar? klidně to nechám svítit, ale jen radu, díky.
21.00, 27. 4. 2011, odpovědětTa kontrolka je tam jen jedna, jak víš, že ti svítí řidičův a spolujezdcův, jsi to měl na diagnostice? Jinak bagy jsou citlivý na pokles napětí, tak jestli ti náhodou neodchází baterka.
6.35, 28. 4. 2011, odpovědětCiste hypoteticky su kontrolky dve, jedna cervena signalizujuca chybu a druha oranzova signalizujuca vypnuty spolujazdcov airbag :)
8.13, 28. 4. 2011, odpovědětAno, ta druhá ti jen signalizuje, že jsi Bag u spolujezdce vypnul a nesignalizuje závadu.
11.34, 28. 4. 2011, odpovědětrozsvítila se mi červená mezi budíkama a když si někdo sednul ke spolujezdcovi, tak to blikalo občas, to dělá, to vím, ale hned druhý den svítí oranžová už furt, chňápeme to?
21.27, 28. 4. 2011, odpovědětjo a vypnutý není, klíčkem jsem s tim ještě nikdy neotočil.
21.28, 28. 4. 2011, odpovědětKlasicka choroba je blby kontakt pod prednymi sedadlami, takze rozpojit, precistit, spojit a este nejako zaaretovat. Vsetko samozrejme s vypnutou elektrikou (myslim klucik v zapalovani), lebo ti zapise chybu a vymaz len cez diagnostiku :)
15.33, 29. 4. 2011, odpovědět