Ahojte . robim prestavby na faceliftove . len karoserie zatial . info na blaho3@azet.sk alebo +421 905 891 958
9.02, 30. 4. 2011, odpovědětosobně nechápu takovéto počínání, když se udělá s potížemi kastle, předek i zadek, udělá interiér tak ale na motoru a převodovce neuděláš nic, nebo cheš říct že tam dáš 6ti kvalt a předěláš motor? To je investice na NIC, raději koupit FACELIFT, vyjde to levněji a není to zbastlenec !!!!!!! To jako jeden známý má Ochcávii 66kW ansral si tam světla z RS a přední nárazník a jiný koncový světla a na masku nalepil logo RS a myslí si co nemá, takovýhle lidi jsou naprostý VOLOVÉ, jinak to nazvat neumim, i když proti gustu .....že jo
10.28, 30. 4. 2011, odpovědětkamos ked si to nerobil tak naco sa k tomu tu vyjadrujes ??? a ked niekto bude mat zaujem o radu tak mu poradim , pretoze tak ako mne tak sa to aj velaludom paci si to prerobit. A osobne nechapem ludi co maju potrebu sa k vsetkemu vyjadrovat a ani sa nepospisat , ale co uz . hold taky sme niektory CechoSlovaci.
12.22, 30. 4. 2011, odpovědětNo viš já postrádám SMYSL takovéto práce, nechápu to! do aut dělám celej život a to je asi tak 55 let, pochopim dobře udělaný tuning, ale takovouto přestavbu, ta je mimo mísu, zbytečně vyhozený peníze a nikdy to nebude facelift už s ohledem na hnací jednotku. chápeš to ted ty,
13.13, 30. 4. 2011, odpověděttady ale nidko nepíše o celkové přestavbě i motoru atd, ale jen o výměně na novější vzhled karoserie, který je přeci jenom hezčí než ten starší. Podle mě se nejedná o tuning jak píšeš ale styling a ještě ktomu originál styling tak si neplěť pojmy
15.24, 30. 4. 2011, odpovědětno a na kolik penez to vyjde?
13.43, 30. 4. 2011, odpovědětzdravim . ak teda ma zaujem niekto o info kontaktujte ma radsej na mojom maily lebo tuto pan v tom nevidi zmysel a bude stale dookolo rozvijat vsvoje uvahy a temy a na to ja nemam cas aby som panka 55 rocneho o niecom presviedcal. este ray je to Vas nazor nik vam ho nebere tak radsej mmoju temu ignorujte . dakujem ps : normalny ludia to robia ,preto je to v temer technika a nie diskusia.
15.16, 30. 4. 2011, odpovědětprestavba na facelift zahrnavymenu blatnikov, kapoty , naraznika, svetiel , zamku. vyraba sa tam este drziak k celu strednemu . cele bez lakovania to vide okolo 1000e. podotykam jedna sa o pouzite diely akurat svetla su nove uplne.
21.01, 30. 4. 2011, odpovědětTaky přední nosník, podívej ty mechaniku a kde máš mřížky scudeto, mlhovky atd a další drobnosti tak to bratru vyleze na 50 000 a to je rozumná investice? to se teda bavím, až ti projde rukama tolik aut jako mně, až rozhodíš tolik převodovek a uděláš tolik generálek jako já tak snad budeš moudřejší. Dnes mám firmu zabývající se renovacemi veteránů, i servisem běžných vozidel, a každému kdo by po mně chtěl takto bastlit auto bych to srdečně rozmluvil. taky jsi zapomněl na palubní pčítač a dvouzónouvou klimu, to jistě zvládneš také. A ještě jeden detail, chovám se poměrně slušně, ani moc nepěním hahaha
21.50, 30. 4. 2011, odpovědětuz nemam slov . ste jednicka . gratulujem
11.20, 1. 5. 2011, odpovědětTak napríklad ja mam 2,0jts 2003 122kw sportwagon interier FL, dvojzonova klíma, palubný počitač tak isto ale body mam starý a rád by som uvítal pekný Facelift ale zasahovať do karoserii asi zato nebudem tak to asi vypustím :-/
10.42, 21. 4. 2013, odpovědětMyslim ze to je kazdeho osobna vec ci si to da prerobit alebo nie... a nech to stoji co to stoji. Mudry cech nechsi v tej jeho dielni robi tie veterany a chodi mudrovat na forum veteranov...
12.20, 1. 5. 2011, odpovědětstara Alfa zustane starou Alfou
16.37, 22. 4. 2013, odpovědět