ahoj,kupil som si taky kablik s 3,5 jack,zapojil som to na radio ale akosi to neviem spustit, ten kabel sa pripajal do vystupu pre cd menic. neviete niekto ako to sprovoznit aby mi z toho isiel zvuk do reprakov? dik
12.58, 30. 4. 2011, odpovědětA mal si v diske CD?
14.21, 30. 4. 2011, odpověděthej, cd som mal v radiu,ak sim ho vybral a prepol na cd tak vypisalo ze "no cd"
14.38, 30. 4. 2011, odpověděthttp://autoomega.sk/index.php?id_sek=3654&id_tovar=27407&uroven=6&zaradenie=2055&ukaz=detail&hlzaradenie=9 tento kabel som pripojil k radiu ale akosi neviem dostat z toho zvuk, jeden drot mi ostal volny co si myslim ze je uzemnenie. dasa to vobec s tymto kablom rozbehnut??
10.21, 1. 5. 2011, odpověděthej, to bude ono. Uzemenie musíš uzemniť, čiže ten drátik ohoblovať a na konci udělat očko, ktorý přišroubuješ k asfaltu a utiahneš k zemi ako ukostrenie. Je to podobné ako ukostrenie baráka proti búrkam.
17.29, 1. 5. 2011, odpovědětok a daco zrozumitelnejsie ako nadtrelenie kabla nasflalt???
18.13, 1. 5. 2011, odpovědětPre vsetkych komu tento kabel nefunguje. Je nutne prepojit drotikom piny: "data in" a "data out" (na hornej strane radia je stitok, ktore piny to su) a vsetko zacne fungovat. Stacite tlacitko "src" a na display sa ukaze "CHANGER". Upozornujem, ze ak zapojite tento kabel a prepojite tieto piny, tak vam prestane fungovat vstavana cd mechanika. (pretoze si radio mysli, ze mate cd menic) Preto si CD pred tym ako zapojite kabel vyberte z radia :-) Este jedna vec. Po zapojeni kablu je nutne radio vypnut a zapnut ak ste ho zapajali pri zapnutom radiu.
16.03, 23. 8. 2013, odpovědět