Zdravím všetkých. Kúpil som si Alfa Romeo 156 2.0 TS. Na originálnom kľúči boli vylomené kontakt pre dielkove ovladanie centralneho zamykania. Takze musim zamykat klucom. Central je funkcny, to by nevadilo. Tak som si kupil alarm KEETEC TS 10 aj s dialkovym. No ked som otvoril krabicku a zbadal to mnozstvo kablov, myslel som si ze osiviem hned. Je k tomu pekny montazny navod, akurat absolutne netusim kde mam v alfe pripajat jednotlive kable. Kde ich vobec najdem ??? A ako ich mam napojit ak ich najdem ? To mam prestrihnut povodny kabel a pricinovat to tam ??? Je tu niekto kto si uz montoval ALARM do Alfy ??? Nedostal som k autu ziadnu knizku ani servisny manual ani nic... Takze ak by niekto mal oskenovany uvital by som ze kde ake kable idu. Alfa 156 2.0 TS
16.41, 5. 5. 2011, odpovědětPokud se alespoň trochu nevyznáš v elektrice, nebo nejsi šikovnej domácí kutil, nech to na někom, kdo už to dělal, nebo tomu rozumí, jinak bych se v tom nehrabal.
6.27, 6. 5. 2011, odpovědětJa som dával Keetec do mojej Alfy. Zavolaj mi 0908 287 660
9.29, 6. 5. 2011, odpovědětJa som vystudoval SPSE :)) Takze s elektrikou sa kamaratim :)) Otazka je ktore kable kde najdem.
10.15, 7. 5. 2011, odpovědětzdravim taktiez si chcem zapojit tento alarm tak ,ked ho niekto ma prosim na maila kde co zapojit , dikes mam 1,9JTD 2005
14.19, 16. 6. 2011, odpovědět