Čau chlapy..nedávno jsem psal o problému s benzínovým čerpadlem.Při otočení klíče kdy se má spustit čerpadlo,se sepínalo jak se mu chtělo.Psali jste prostříkat kontakty,relé u motoru,za pojistkovou skříňkou,nad kastlíkem a ničemu to nepomohlo.Všechny kontrolky zhasnou jak mají,kontakty u čerpadla good.A včera jsem sedl do auta a nic..dnes?nic..Tak pokud někdo máte nějaký nápad budu rád..Chci se do toho zachvíli pustit tak abych šel na konkrétní věc.Popř.jestli někdo nemáte doma náhradní relátka,že bych to zkusil vyměnit.Jsem z Hradce Králové.Předem děkuji za jakoukoliv pomoc!!! PS: 2,0TS , r.v.98
11.55, 8. 5. 2011, odpovědětvytahni to čerpadlo, vem 2 dratky a připoj to na autobaterii, pokud se to rozjede hned tak čerpadlo v pohodě, pokud snim musiš třepat tak ho musiš vyměnit, mě se stalo že jsem měl špatne čerpadlo, a vypinalo se mi jen pod nějakym uhlem... takže když jsem vjel do prutčiho kopce tak mi to zdechlo. pokud někde zustaneš vyset tak zkus si lehnout pod auto najdi si nadrž a ze spoda doni 2-3 bouchni, a měl bys alespon odjet.. pokud je to teda tym čerpadlem..
13.03, 8. 5. 2011, odpovědětTak je tomu opravdu tak...bohužel vzdechlo čerpadlo:( Dík za radu teď sem akorát přišel a čtu to:D Kolik stojí cca použité?
14.06, 8. 5. 2011, odpovědětvem manometr a skus změřit tlak na vystupni hadici cca 3 bary nesmi jit pod čerpadlo jinak mam skladem a funkčni cele komplet 736 473 380
20.09, 8. 5. 2011, odpovědět