zdravim Vas vie mi niekto poradit prečo mi vypina turbo????? ked ho nahanam do kopca počujem len cvaknut ako na klime a turbo netlači!!!!!!!!!!! ale nedimi!!!!!!!!!!!! len strati tah drži si otačky ale rychlost ide dole vodu!!!! musim zastavit vypat kluč zapat a turbo zasa ide!!!! vie niekto poradit :-(((((
21.26, 12. 5. 2011, odpovědětna akom aute ? inac pravdepodobne mas zanesene lopatky, ktore sa nevedia natocit a preto turbo tlaci plny kotol, co je od vyssich otacok viac nez neziaduce a elektronika to potom radsej vypina. cize rozobrat a vycistit.
21.43, 12. 5. 2011, odpovědět156 1.9 JTD 110kw 2006 rok :-)) takže rozobrat a vyčistit???? ok skusim :-)
14.09, 15. 5. 2011, odpovědětahoj, turbo nerozoberaj, najprv s nim chod niekam, kde ti skontroluju plynulost naklapania, a potom ako mates vravi diagnostika. Tiez som pri 200 000km bezhlavo demont. turbo, pri podobnom probleme a v turboservise ma sprdli, ze naco som to daval dole, absolutne nic nebolo ani s lopatkami, ani s naklapanim. Co Ti hlasi diag?
11.14, 17. 5. 2011, odpovědět