Mam nove kotúče Brembo MAX (drážkové) + nove platničky ATE a pri kazdom aj jemnom brzdení mi to velmi hučí.....čím to može byt???
7.42, 30. 5. 2011, odpovědětKotoučema Brembo, neskutečné sr... pořád je v servisu reklamujem. Dej jim tak cca 5-10000 a jestli ti ještě začnou kopat tak je reklamuj. Reklamace dle prodejce běžně uznávají. Oni o tom vědí že stojí za prd
10.50, 30. 5. 2011, odpovědětNa ATEčka destičky kup ATEčkový kotouče - (powerdisc) a dude klid. Pak to může být i špatně instalovaná destička, otočená, nenamazaná, zkus ještě máznout tu stranu destičky kde se dotýká pístek. pokud to zabere je vůle v brzdiči na čepech a řeší se to že se ty desky potáhnou folii a ona se s brzdičem spojí.
10.55, 30. 5. 2011, odpovědětno hučení je daný tím drážkováním ovšem záleží jak až moc to hučí
11.25, 30. 5. 2011, odpovědětno ja mám drázkované Mikodi a platničky OMP a žiadne hučanie som nepostrehol
18.21, 30. 5. 2011, odpovědětAhoj já mam stejnou kombinaci jak ty "brembo+ate"taky mi to hučí,je to tím drážkováním.už jsem si na to zvykl.
19.49, 30. 5. 2011, odpovědětČaute. Mám kotouče Brembo max (drážkovaný) a destičky Ferodo Premium. Taky hučí, když se ohřejou tak je to v pohodě, pak to brzdí moc pěkně. Ale uvažuji o upgradu na 305mm a 4 pístek Brembo.
9.55, 31. 5. 2011, odpovědětmne to huči hned od začiatku brzdenia a platničky su dobre namazane... skor by to mohlo byt v značkach ...ate platničky su dost makke a aj dost prašia...
10.13, 31. 5. 2011, odpovědětI mě desky práší,ATE jsou prostě měkčí a tak se více odírájí,ale zato dobře brzdí.kombinace s dražkov.kotouči asi není dobra kombinace.
20.36, 31. 5. 2011, odpovědětBrembo nie su sracky.... uz 3 roky predavam značky ako ATE, FERODO, DELPHI, BOSCH, BREMBO, TRW, a dokonca ich aj reklamujem... a výsledok je že este som nevybavoval reklamaciu na BREMBO , najviac sa krutia TRW, bremba dokonca este nikto nereklamoval...myslim si ze problem bude asi v zlej kombinacii ...dam tam asi neake tvrdsie platne..
11.16, 1. 6. 2011, odpovědětMarku, já je tady reklamuju a je jedno jestli jsou na Alfach, octávkách. toyotách, nevim, ale berou je od nás bez keců na reklamace. S ATEčkama a Delfínech to zatím nebyl problém. Asi jiný kraj :-)
14.31, 1. 6. 2011, odpověděttak ja neviem ..este som nemal na brembo reklamacie..TRW, BOSCH tam su problemy...ale zas na druhej strane zalezi ci je to fakt dobre nahodene a očistene dosadacie plochy...a u oktavkach a golfoch zalezi na pevnosti nápravy , tam sa reklamuje jedna radost trasenie pri brzdení....
15.42, 1. 6. 2011, odpovědět