Zdravím všechny.Nedávno jsem koupil 156 1.9 a kromě toho že mě skoro pořád svítí kontrolka vstřikování mám ještě problém s větrákem.Na straně spolujezdce ,při zapnutí větrání na kterýkoliv stupeň nějak divně chrčí ,něco jako kdyby to drhlo na sucho nebo tak něco.Nevíte někdo co s tím nebo co by to mohlo být? Dík
16.38, 6. 8. 2006, odpovědětahojte mám tiež menší problém ale nie s chrčaním ale sa mi zdá že ventilátory sa málo točia , aj na najvyšší stupeň je to dost bieda , fúka málo. Dá sa to nejak premazať alebo vyčistiť? Asi sa musí dat palubovka dole? Vďaka
18.11, 6. 8. 2006, odpovědětTam není co promazat. Většinou tyto elektromotorky mají náboj zalitý v plastu. Otáčky se řídí potenciometrem. To spíš jestli nemáš někde větší přechodovej odpor. To by snížilo otáčky motorku. Nejlepší by bylo ty otáčky porovnat s jinou Alfou. Moje taky neprodukuje žádnej hurikán. Takže to může být že to fabrika tak vyrobila.
8.03, 7. 8. 2006, odpovědětTo nemusí motor je strčenej u nohou spolujezdce jde vyndat pootočením a vysunutím směrem dolů a je jištěnej jedním vrutem mě to taky chvíly chrčelo když mi do něj natekla vrchem ze sání voda já tam neměl ten plastovej kryt. Ta voda mi protejkala skrz větrák a měl sem pak po dešti na podlaze louži. Když vyndá ten plastovej kryt co kreje stěrače na pravý straně tak je tam krásně vidět.
19.12, 6. 8. 2006, odpovědětJinak mám doma ještě jedno topení tak kdybys to měl špatný můžu ti za néjakou slušnou cenu poslat jinej větrák
19.15, 6. 8. 2006, odpovědětTo vypadá že máš něco v trubce. Stačí kousek papíru (pamatuješ v mládí karty na kole mezi výpletem?) Jestli si to měl rozdělaný, něco tam mohlo vniknout.
7.58, 7. 8. 2006, odpovědětjo i to je možnost třeba listí ale nevim jak by se tam dostalo přez filtr
19.22, 7. 8. 2006, odpovědět