Prosím poradte dake nedostatky alebo slabiny ktore ma ar 156 1,6ts na co si dat pozor a comu sa vyhnut??
1.36, 7. 6. 2011, odpovědětHlavě si skontroluj či tam dávali olej aký tamn patrí , ďalej či nieje zhnitá zo spoda alfy dosť na to trpia Inak za aku cennu ju máš ?
9.13, 7. 6. 2011, odpovědětzakladne slabiny su iba dve - slaby motor a vysoka spotreba. vezmi si srobovak a popichaj zospodu do prahov a podlahy, ak to tam nebude KO, zvysok kasne bude dobry. co si na prvy pohlad nevsimnes, mozu byt zadrete klapky vo vetrani a klimatiozacii, potrhane lanka stahovaciek okien, rozpadnuty zamok kufra, vysisovane svetla, vypalene ziarovky v budikoch atd atd. k tomu motoru - tam treba sledovat volnobeh, aby drzal tesne pod 1000 ot. a nelietal hore dole, musi citelne tahat od 3000 az do konca, dalej klasika - variator, cvakajuce zdvihatka, piskajuce kladky. treba sa previezt a pri podradovani sledovat paku, ci sa nahodou nechce vytrhnut z kulisy ak su odhasene zavesy motra a prevodovky, a to hlavne pri brzdeni motorm. pomaly spravit par koleciek do oboch stran pri vytocenom rajde - tam zistit ci su vybite gulaky a riadnie, pri prudkom brzdeni musi ist ABS a auto nesmie vybocovat z priameho smeru, takisto ked pustis volant. ale to uz su bezne kontroly ako pri kazdom aute. podstatne je, ako sa o to doteraz starali.
11.46, 7. 6. 2011, odpovědětk tej vysokej spotrebe by som mal výhrady ja mám tiež 1,6 TS a tá spotreba nieje o moc vyššia ako u iných 1,6siek ja som na nádrž urobil 900km a nebolo to len po dialnici a boli sme ful naložený a +klíma non stop taká je moja skúsenosť
12.45, 7. 6. 2011, odpovědětco kus, to original a ina spotreba - moja skusenost :)
16.14, 7. 6. 2011, odpovědětmám 1,6 a plná spokojenost, spotřeba není vyšší než u jiných podobně výkonných motorů, samozřejmě že 2,5 to neni ale slaboučká mi taky nepřijde. řekl bych že je to s ní jako s každým jiným autem z bazaru. Můžeš narazit na dobrý kus a můžeš narazit i na pelech. Jinak abys kontroloval vše co ti tu je raděno, to by ses z toho musel zbláznit, nepočítej že nějakou najdeš a nebudeš do ní muset aspoň něco vrazit... protože na každé něco málo najdeš... potom je to o dobrém servise
16.46, 7. 6. 2011, odpovědětPocujte dostalo sa mi,k nemaju tieto auta nahodou problem s poistkami? ze sa cele auto zrazu pocas jazdy vypne? ma niekto podobnu skusenost??
0.31, 8. 6. 2011, odpovědětmne sa to stalo jedenkrat, velmi neprijemna vec. samozrejme pri predbiehani zrazu vsetko zhaslo. motor, svetla, radio. vypalila sa poistka presne po zopnuti klimoveho kompresoru, nastastie som to rychlo nasiel a mal som nahradnu. problem bol v tom, ze predosly majitel tam osadil o 5A mensiu.
9.19, 8. 6. 2011, odpovědětdakujem za vsetky rady koncom tyzdna po nu idem tak drzte palce ...
0.34, 8. 6. 2011, odpověděthm to s poistkami toho sa bojim... co sa tyka radenie tak tá páka je normálne ked má vacsi výkyv?
12.23, 8. 6. 2011, odpovědětved nevravim, ze sa musis bat, ale dobre je skontrolovat si aj take detaily. radicka trochu vykyv urcite bude mat, no nemalo by to byt extremne. vacsinou tam byva vybite silonove ulozenie gulicky, to sa da celkom dobre vyrobit alebo kupit nove, pripadne tie kulisy praskaju okolo uchytov na skrutky, ak s tym niekto skusal zavodit.
15.22, 8. 6. 2011, odpověděthaha, na ludi sa vyser
20.55, 8. 6. 2011, odpovědětEste som sa chcel opytat ,ked Ti tie poistky vypadli, dalo sa auto riadit?
23.53, 8. 6. 2011, odpovědětNEDÁ A HNED MUSÍŠ ZMÁČKNOUT TLAČÍTKO KATAPULTACE DÁT RUCE KŘÍŽEM POČKAT AŽ SE ODPÁLÍ STŘECHA A VYSKOČIT Z AUTA ZA JÍZDY
4.38, 9. 6. 2011, odpovědětvtipálek...
7.10, 9. 6. 2011, odpověděthahahaha... riadit sa da, len sa zotrvacne musis doplazit za krajnicu. ale to je malo pravdepodobne, zeby ti vyhodilo vsetko naraz.
16.05, 9. 6. 2011, odpověděts alfama dělám už hodně let a nikdy jsem neslyšel tuhle závadu :) ...
17.44, 10. 6. 2011, odpovědětani ja a to mám tiež 1,6 TS r.v. 1998 a už mám na nej 180000km a zatial spokojnosť ))
18.57, 10. 6. 2011, odpovědětale servisujem si ju sám servisom neverím
18.58, 10. 6. 2011, odpovědětNo tak uz ju mam doma, je to ozaj uzasne auto fakt ze uzasne po vsetkych strankach, sice mi tam trochu bucha lavy zadny tlmic teda pripada mi to tak ale tie jazdne vlastnosti a vstko ostatne no proste super, len jedine co ma na tom tom aute este okrem tlmica trapi je predne svetla, strasne slabo svietia su take dost zajdene mysliet ze je to tym ? ze ked ich dam vycistit tak to bude ok? alebo mam vymenit ziarovky nemate niekto tuto skusenost ? a ked pustim dialkove tak len asi pol metra siroky pas svetla pred autom ??
2.01, 12. 6. 2011, odpovědětpodle mě se ti vyplatí trochu investovat a koupit světla nová ;) potom bude vypadat ještě líp. Když je budeš čistit tak furt to bude jenom tak napůl... Všude je dost náhradních dílů tak se podívej a třeba najdeš nějaká zachovalá za půl darma..
16.18, 12. 6. 2011, odpovědětno dá sa to vyleštiť xerapolom ale je to makačka pokiaľ nepoužiješ nejaké el.náradie potom to ide v pohode
3.29, 12. 6. 2011, odpovědětproblůém je celý auto, vyser se na to'
17.47, 12. 6. 2011, odpovědětale je tu konkrtne v nasom meste daka ftima co Ti vycisti svetla tak sa spytam tam ze co a ako kolko by si pytali za tu pracu uvidim no , inak neviete ci je v 156 priprava elektroniky na dialkove zamykanie alebo sa musia tahat kable?
23.40, 12. 6. 2011, odpovědětnovacik, to postupne zisti, co tam ma vsetko vybrakovane :) pri dalsej uz bude mudrejsi
20.11, 13. 6. 2011, odpovědět