Potřebuji generálku nebo jiný kompresor klimy. Kdo poradí? Dík
19.13, 21. 5. 2007, odpovědětPokud bys potřeboval jiný, můžu ti ho nechat. Když tak se ozvi na mail.
22.18, 21. 5. 2007, odpovědětCau 156ky.Mam takovou otazku na klimu.Auticko bylo v autorizovanem servisu.Doplneni,pretesneni,kontrola.Vse pry v poradku.Ale nemuzu si pomoct,ale auto porad nechladi,je to jen takovej vlahahej vanek.Obcas malicko studenejsi.Nekde jsem tu cetl ,ze muze byt spatna nejaka pojistka.Vim ----ze v motorovem prostoru pojisty jsou.Ale me vsechny rychlosti ventilatoru a funkce foukani a kompresor funguji.Je jeste nekde nejaka jina pojistka???????Nebo muzete mi prosim poradit kde jeste muze byt problem.2.0T.S. r.v.02
22.16, 24. 5. 2007, odpovědětMajore, pokud jsi to měl v autorizovaném servise tak tu jejich šikovnost reklamuj. Máš na to záruku. Předpokládám že ti to ten servis zdarma nedělal. Hlavně se nenech odbít a buď tvrdý. Samozřejmě pokud bude špatné čidlo, tak to jim zaplatit musíš, ale dobu strávenou odstraněním závady si vyčerpali už při celkové kontrole a doplnění. Až přijedu domů, tak dám k výdechu ventilace teploměr, klimu pustím na maximum, zapnu vnitřní okruh a budu měřit 2 min. Potom napíšu kolik jsem naměřil. Ty vyzkoušej stejný postup, ale předtím najeď aspoň 5km. se zapnutou klimou. Potom napiš jak jsi dopad. Ostatní to vyzkoušejte taky a napište pro porovnání.
10.52, 26. 5. 2007, odpovědětTak těsně u výdechu jsem naměřil 10°c. Radim.
15.03, 26. 5. 2007, odpovědětTed jsi pripadam jako vul.Ono na klimu musi byt zapnutej vnitrni okruch.Protoze ja ho nikdy nezapinal.Nikdo mi to nerekl a auto s klimou jsem jeste nemel.Tak jsem ho zapnul a na jednou se zacal valit krasne chladnej vzduch.teplotu jeste nevim.Zatim mam jen rtutovej teplomer.Ostatni nemaji baterky.Pak napisu jak jsem dopasl.Ale se zapnutym vnitrnim okruhem to opravdu chladi.
16.45, 26. 5. 2007, odpovědětAno při vnitřním okruhu má klimatizace vyžší účinost. V manuálu je doporučeno ji používát právě kvůli té účinnosti, ale při plném obsazení vozu nebo delší cestě je uvedeno, přepnout ji na venkovní okruh. Ten vnitřní okruh jdem uvedl aby jsme mohly porovnat teplotu výchozího vyduchu při maximální účinnosti. Radim.
22.26, 27. 5. 2007, odpovědět