Zdravím všetkých, chcem sa opýtať ,kvalita svietenia mojej alfy 156 nebola z počiatku kto vie aká, no dal som nastaviť svetlá a už je to celkom fajn, len v servise mi povedali že tie žiarovky sú z číny... (2,90eur) ...chcem sa Vás opýtať či m áte niekto skúsenosti ak by som tam kúpil tie "kvalitné" bosh (9,60eur) či to bude svietiť silnejšie , "lepšie" ?? Máte niekto skúsenosti s touto opravou?
22.52, 18. 6. 2011, odpovědětTaky jsem měl problém se svítivostí mojí Alfy, zkoušel jsem všechny možné druhy žárovek a to i Bosch a jim podobné, ale pořád to svítilo málo. Což je asi nemoc u Alfy. Nakonec jsem to vyřešil koupí HID sady 5000 K za 800 Kč. Instalace trvala cca.15 min. A výsledek se nedá s ničím porovnat, světlo jak ve dne a to i na mokré vozovce, prostě paráda a můžu jen doporučit
12.25, 19. 6. 2011, odpovědětTakze odporucas xenony? A nebuzeruju Ta za ne policajti to je normalne legalne urobene ze Ti nic nemoze ked to mas takto? Lebo xenony su najlepsie, len sa policajtov bojim ze budu za to buzerovat...
0.35, 20. 6. 2011, odpovědětZatím nevím, pár policejních hlídek jsem už potkal, ale zatím žádná reakce. Ale na druhou stranu mě ještě nikdy nezastavili, takže nemůžu soudit. Je to na každém, jen říkám, že rozdíl světel ze žárovek a HID je prostě nepopsatelný.
5.39, 20. 6. 2011, odpovědětIdem aj ja dat HID paci sa mi to :)
0.08, 21. 6. 2011, odpověděttaky sem řešil svítivost, kupoval sem i více wattové žárovky, různě zabarvené ale nakonec sem dal taky xenony 6000K ale i s novými světly s optikou a dením svícením, a můžu jenom doporučit, ted je to bomba, světla jsou i s homologací tak si myslím že na STK snad problém nebude.
21.04, 21. 6. 2011, odpovědět