Kluci ma nekdo zkusenost s vymenou spojky u 2,5V6 respektive z demontazi starteru? Neskutecne Zamr.... Zasr... Zkur... Sroub ten uplne nahore jak se povoluje? to neni ani mozny to bylo udelany tak aby to uz nikdo nesundaval nerikejte mi ze musim pri vymene spojky s motorem i s prevodovkou ven a s nejvetsi pravdepodobnosti i s napravnici to musi prece jit jinak ne? Dekuju za kazdou ranu krom zbytecnych poznamek... =)
15.35, 23. 6. 2011, odpovědětahoj prěr měsícem jsem dělal spojku na 2.5 v6 ten zasraný šroub na startéru jsem povolil tak že jsem vzal stranovou 13tku uřízl na půl a a zbrousil ji co nejvíce to šlo,no a pak jsem si asi půl hodky lámal ruku a podařilo se. ještě si dej pozor při zpětném vracení převodovky na radící modul který je dobrý vyndat jinak ti tam bude překážet az tam budeš rvát převod. nasad ji tam a nedotahuj silentblok na převod. dokud modul nevrátíš zpět,jinak ho tam nedáš vadí mu brzdový válec... je nutný sundat nápravnici ale to jistě asi víš. já jsem tedy dělal i rozvody, pumpu atd atd je taky dobrý sundat setrvák a vyměnit to gufero na klice ,rádi tečou. dělal jsem to u známého na zvedáku a byl to opravdu voser je to fakt hromada vecí co se musí dát pryč.... je fak dobrý udělat preventivně vsecko co jde protože znova něco takového rozebírat neni moc dobrý nerval jsem tam díly za 30 tis ale alfa slape jak hodiny... kdyby jses chtěl na cokoli ješte zeptat rád ti odpovim těd mě fakt všecko nenapadá co se dělalo... čau Láda
22.46, 23. 6. 2011, odpovědětTak to je parada to znamena ze ja jsem v prd.pac nejsem na velkym heveru ale pouze metr nad zemi napravnice by sundat sla,ale uz my na to nezbyva cas i kdyz si myslim ze bych s prevodovkou ven vysachoval,ale ten sroub to je opravdu mrd... tak blizko a pritom tak daleko boze no uz na to nezbyva cas takze to musim vracet zpatky... no dekuju za radu lado asi to bude muset pockat na jindy jen doufam ze neklekne...
8.53, 24. 6. 2011, odpovědět