Prosim Vas io radu. Mama ma alfu 156 2.0 jts. Nesli ostrekovace tak sa rozhodola ze si sama doleje vodu do ostrekovacov. Lenze namiesto toho aby ich naliala do ostrekovacov ich naliala tam kde sa nalieva voda do chladica. Je tio inac dost tazko zbadat otvor na ostrekovace. Sam sa jej necudujem. Dakujem za rady. Taktiez chcem dodat ze Motor sa prehrieva strasne isiel som asi 15 minut a rucicka teploty chladiacej vody bola na 90 stupnov. Chcem vediet ci as ta zla voda da nejak vyplavit a naliat novu alebo ci treba navsitiv servis. dakujem za pomoc a odpovede. Prajem vela stastnych kilometrov!!
17.55, 24. 6. 2011, odpověděthej zla voda sa da vyplavit.... :DD a este ze sa to da nejak zhodit na zenu, rovno povec ze si sa ty zmylil
17.58, 24. 6. 2011, odpovědět:DNe ne.. mama to bola je to jej auto, vlastne nemam...jej autom len chodim do skoly na skusky co je asi raz-dva krat za mesiac. A jak som vcera isiel tak motor sa prehrieval strasne. Ale ona tvrdi ze tam tu vodu liala neviem jak davno nebolo to teraz takze neviem ci sa motor prehrieval koli tomu. Oleja tam je dost cize olejom to nebude. A doteraz sa motor neprehrieval ani mu nic nebolo. Kludne moze byt ze ta voda do ostrekovacov je v aute uz aj pol roka a do teraz nebol ziaden problem.
10.15, 25. 6. 2011, odpovědětnic spusti vodu a nalej novu ... pozri termostat, cidlo
10.45, 25. 6. 2011, odpovědětprosim aby ste mi poradili odkial sa leje voda do chladica fabie
13.22, 22. 6. 2013, odpovědět