zdravim..takze zase problem..od včera mi pri zošlapnutí plynu jemne trha motor ..akoby vobec nedostaval palivo. pri zošlapnutí plynu najprv chvílu zašklbe, potom ide ok a v otačkach zase začne šklbat. čím to može byt?? spravilo mi to aj v piatok ale daval som to za vinu tomu ze som mal prazdnu nadrz a ze to nasalo vzduch,a po nejakych 15km to prestalo. od vcera to robi uz nejakych 80km čim to je??? JTD77kw
7.24, 23. 5. 2007, odpovědět..vcera som mal tiez prazdnu nadrz... a palivovy filter ma tak 3mesiace..
7.32, 23. 5. 2007, odpovědětFuha... Moja V6 takto skube ked je studena... ale udajne je to preto ze predosli majitel vybral katalizator a dal tam sportovy vyfuck... Inac tiez sa mi raz stalo ze som stal na kopci cumakom dole a bol som uz uz na rezerve.. Ked som potom nastartoval a dostal sa na rovinu tak tiez to zacalo skakat a sem tam preblikla kontrolka vstrekovania... ale po 10m to prestalo...
9.16, 23. 5. 2007, odpověděta čo tak natankovať aspon pol nádrže? jazdiť na "výpary" nie je bohviečo.
11.15, 23. 5. 2007, odpovědětSkús aj tak vymeniľ palivový filter ale nedavaj tam tú stredovú gumičku.Keď ti došla nafta tak ti to asi scuclo všetok bordel zo dna nádrže
12.18, 23. 5. 2007, odpověděttiez som mal tento problem, ale iba jeden jediny krat a to vtedy ked som chodil asi 4dni na rezerve a potom som nechal stat auto na slnku na kopci, nastartoval som auto sa normalne rozbehlo ale potom z nicoho nic auto ubralo, pridalo, ubralo pridalo, ale rychlost isla stale hore. No a odvtedy nabombujem nadrz aspon do polky, a odvtedy ziadny problem!!!!!!!!!!a rado moze mat s tym filtrom pravdu,cavteeee
13.38, 23. 5. 2007, odpovědět