moze mi niekto poradit ked mam v intercooleri olej ci je treba menit turbo alebo prekruzkovat motor ? turbo chyta od 1500otacok, no steny hadic sania az po turbo boli mokre od oleja...Neviem comu sa treba viac povenovat.
21.58, 28. 6. 2011, odpovědětmusíš zgenerálkovat turbo netěsní ucpávky
22.03, 28. 6. 2011, odpovědětVykašli se na to, to že cooler a hadice zevnitř jsou od oleje, je uplne normalni. Pokud jede jak ma a nejde ti z vyfuku bilej kour, tak bude vsechno OK :-)
4.42, 29. 6. 2011, odpovědětna forach inych znaciek aut je to indikacia na turbo alebo kruzky. Ze ked sa ten olej dostane vo vecsom mnozstve tomto okruhu sacie potrubie intercooler turbo tak to odrovna motor. Teraz neviem ci repas turba alebo kruzky ... VYkaslat by som sa mohol na twin spark lebo ten by sa neskor aj tak MOHOL zadret. Inak v tomto stave ked to nastartujem nejde ani cierny ani biely dym ... Musim to dat urobit lebo polovica duse mi odide
8.43, 29. 6. 2011, odpověděthadica turbo intercooler mastna, intercooler to iste dole ako je napojena dalsia hadica je priehlbina tam bolo pol deci oleja a hore co je vyustena tam som s prstom nabral vazeliny - oleja. Nemozem predsa nechat tak ze tubo prepusta olej, ale nechapem za co chcu 400eur za repas ti nenazranci. Mam v ponuke pouzite turbo z lancie jtd za 150, ist ide rovnako ako aj toto moje, len otazne je ze ci neprepusta olej. Ma tento zasrany system vplyv aj na tah a rychlost ? pretoze na petke idem max 80. Rozbeh na jednotke na rovine je mozny len pri plnom zosliapnuti plynu aj to sa to rozbieha ako bycikel.kurva !
20.34, 29. 6. 2011, odpovědět