Zdravím, mám Alfu 156 1.9 JTD 16V. Nevím jestli to je problém,ale když vypnu motor tak v něm něco hlasitě bouchne. Je to spíš takový plastový zvuk. Řešil někdo něco podobného? Díky moc.
10.09, 30. 6. 2011, odpovědětja mam to iste, ale neni to "plastovy zvuk".Niektori hovoria ze je to normalne /tym co to nerobi :)/ ini zase ze je to chyba ale nevedia aka.
16.56, 30. 6. 2011, odpovědětZavře se klapka přívodu vzduchu do sání.mě taky docela dost bouchala tak jsem sundal hadici a pořádně ji vyčistil.byla tak zakarbonovaná že tak bouchala.jak jsem ji vyčistil tak jen lehce klapne.
19.26, 30. 6. 2011, odpovědětNo ten zvuk by odpovídal právě jakoby se zavřela nějaká klapka. A je fakt,že jsem měl na hadici do sání připevněnou jakoby gumovou izolaci z tenké gumy uchycenou pomocí ku pásek(cvrčků). Tak jsem to nedávno oddělal,protože jsem myslel že je prasklá hadice a proto to tam je,ale nebyla,tak jsem to tam zpátky nedával a zhruba od té doby to dělá. Tak nevím jestli to na to může mít vliv.
8.32, 1. 7. 2011, odpovědětcaute. mam ten isty problem. skusim vycistit klapku. dufam, ze to pomoze
21.26, 2. 5. 2013, odpovědět