zdravim chlapi takze bohuzial musim predat moju alfinku :( tak ma napadlo ze to zavesim semka na net a to z dovodu toho ze bol by som radsej keby mi moju alfinu kupil niekto kto sa o to bude starat, nechcem to predat niekomu kto na to bude jebat. o auticko je velmi starane stale meneny olej selenia, nove rozvody menene cca 30000km dozadu. vrchne spodne ramena menene, tycky stabylizatora, nova spojka komplet, nove pneumatiky, pekne elektrony 17 palcove, servisna knizka, 2x kluc,hneda koza, tonovane okna, klimatizacia.alfinka nehlasi ziadne chyby ide uplne bez problemov, je to 1.9 jtd 85kw.palubny pocitac, 12x airbag, cira optika zadne svetla, auto mam 3 roky a nikdy som s nim nemal problem. auto musim predat aj ked nechcem, lebo pracujem v uk a autom nemozem jazdit po UK viacej ako 6 mesiacov a ja som tu uz s autom 3 roky :) takze uz ho sem brat nemozem. a nechat ho doma na rok dva to tiez neni dobry napad ked auto stoji a straca hodnotu. tak ak by niekto mal zaujem bol by som velmi rad este dam viacej foto casom http://pokec.azet.sk/jurij51/fotoalbumy?i9=18c16ff58525#/jurij51/fotoalbumy/alfina/ft-336319540?i9=18c16ff58525
16.06, 30. 6. 2011, odpověděthotove utrpenie. Nepredavaj to lebo je tazke zohnat alfu v dobrom stave. Pred par dnami som kupil 1.9JTD 77kW a keby som mal peniaze kupim si do zasoby este jednu. Rozmylal som nad 166 ale kazdy citime ze ten prelom srdca sposobil model 156. Na inych nic nevidim 159 je krasna ale toto ma nieco v sebe ze clovek si to kupi aj ked nechce. Ja som si splnil cca 15 rocny sen, nikdy nic ine som nemal v sebe... Dalsia vec co by ti mala byt vystrahou ci tieto auta za pet rokov zozenies, a v stave ze sa to oplati este repariren. Ja tuto nepredam a nikdy inokedy za ziadnych okolnosti nechcem inu znacku. Keby som mal mail na giugiara alebo tym co boli vlajkou projektu 156 tak im napisem nenapisatelne. Inak musim povedat aj ostatnym ze kolko idiotov sa vynorilo po kupe alfy co mi hovorili na to nazory ... :) Ale samozrejme alfu nikdy nemali. Brat sa vozi v peugeot partner sadol som do toho po tom ako mam alfu a ergonomia interieru je svincik musel to robit nejaky amater ako aj vsetko co sa netyka alf. na 156 tie budiky vedla tie tri budiky, rychlostna paka, vsade alfa loga neskutocne. Alfa je slecna tych rodinnych zmrdov co sa volaju fiat a lancia.
16.52, 30. 6. 2011, odpovědětno ved pre mna bolo tazke prijat rozhodnutie ze musim ju predat ale co mam robit? auto ked bude doma stat tak to je tiez o nicom nemyslis?
17.52, 30. 6. 2011, odpovědětTAKZE ESTE RAZ, mam na predaj moju krasnu alficku 156 je to 1.9jtd 85kw 2003 rocnik facelift mam ju uz 3 roky a nikdy som s autom nemal problemy, o auto som sa dost staral a tak ma napadlo ze to zavesim tu na forum pretoze bol by som rad keby auto kupil niekto kto sa on bude starat.auto ma nabehane 118000 km mam servisku 2x kluc nove rozvody menene cca 30000 km dozadu,vymenene vrchne spodne ramena, tycky stabilizatora,nova spojka komplet, nove pneumatiky pekne 17 palcove elektrony, tonovane okna,12x airbag hneda koza, klima,palubny pocitac,cira optika v zadu, auto nema ziadne chyby,stale som lial seleniu, fakt keby som nemusel tak ho nepredam lebo som s nim nadmieru spokojny. dovod preco ho musim predat je ten ze pracujem v Uk mam tu auto uz 3 rok a zistil som ze nemozem tu mat auto iba 6 mesiacov a dost, takze auto nemozem brat spat do UK a nechcem ho nechat doma zatvorene v garazi na 2 alebo viacej rokov lebo strati hodnotu a nieje moc dobre ked auto sa nepouziva.tu davam link na zopar fotiek http://pokec.azet.sk/jurij51/fotoalbumy?i9=177ab9aebd25#/jurij51/fotoalbumy/alfina/ft-336319540?i9=177ab9aebd25
18.41, 30. 6. 2011, odpovědětak to mas v zahranici iste tak predaj, co uz, ale nie idiotovi ktory sa rozhoduje medzi golf4 a alfou, lebo tu su magori co nemaju k tomu autu vztah. /inak nechapem ako moze mat niekto vztah k koncernovym srackam/. Alfa je o niecom inom ako vozeni, pre to to fanusikovia do umoru opravuju. Mna na nej nerozhodi nic, jednoducho som si otvoril srdce to podoby auta. Alfa romeo 156. Ten vyber 1.9JTD 77kW bol skor rozhodnutie rozumu, aj ked si myslim ze cuore sportivo sa tyka jedine TS. Zase tak riskovat sa neodvazim. Skoda ze neexistuje nahrada olejovych cerpadiel do TS, potom by ani taky 2.0 mal dlhsiu zivotnost. vratim sa k tebe, ok predaj, mesiac dva neuskodi pockat na tohos pravneho cloveka co ma k tomu vztah a bude udrzovat stafetu starostliveho majitela tvojej alfy. Ja nepoznam nikoho kto by ti ju kupil, tu je to banda idiotov co sa s alfa romeo smeje. Kazde auto sa podrbava a myslim ze jtd o nic viac ked uz ..., asi maju strach. Skoda ze zena nema este vodicak, mal by som pre teba kupcu :), aj ked pohroma dat alfu zaciatocnikovi chudera spojka.
20.26, 30. 6. 2011, odpovědětKluku usata, ty si to nejdriv uklid v hlave. Meles sracky jak nekdo muze mit vztah ke koncernu a ty si udelas vztah k 77kw nafte. Nauc se prijimat i jine nazory nez ty tvoje a neoznacuj lidi co se rozhoduji mezi vw a alfou za idioty. Muzou to byt lidi co maji rozum a narozdil od tebe nechteji stravit cele dny hrabanim v aute a v tvem pripade jeste v aute ktere nejede...
20.35, 30. 6. 2011, odpovědětNo vidím že sa to tu riadne jebe neviem komu bol adresovaný prispevok od romana. Ale myslim ze nie mne, keďže já mam 85kw;)
20.54, 30. 6. 2011, odpovědětadmin tejto stranky to asi zanedbava.
8.08, 1. 7. 2011, odpovědět.
15.35, 1. 7. 2011, odpovědětnech je alfa v akomkolvek stave vzdy opravovat ona to oplati neopisatelnym a aj tak prva alfa je ta najlepsia nez tie ostatne hoci aj ine modely, pre mna plati urcite.
17.10, 1. 7. 2011, odpovědět