Už je to tady celé v prdeli... :-( Za těch 5 let co tady jsem, tak jsou tady jen samé debilní a vždy samé dotazy. Já web. stránky dělat neumím, tak pokud je někdo fanda do Alf a umí dělat webovky, tak ať se o to pokusí, jinak za chvilku žádný club alf nebude :-(
11.12, 1. 7. 2011, odpovědětJe otazne ci este vobec bude treba nejake stranky na 156, tych forumov je dost a 156 je uz dost blokovana , vraj sa uz predebatovalo vsetko a staci hladat. A dalsia vec AR je srdce, ale realita je ina . Ja mam 156 a tiez konci zivot ako manzelkine auto, po vsetkych peripetiach aj mne dobuchalo srdce pre AR. Teda uz pol roka je v garazi novy krasavec a stretnut upravene AR alebo sa previest je uz len nostalgia.
12.01, 1. 7. 2011, odpovědětco si z dovozu nenakupis tri styri ar 156 dieselove a mas pokoj na nablizsich 20 rokov urcite.NEskor zistis aku cenu budu mat, dvojnasobok co kupis.
22.03, 1. 7. 2011, odpovědětnemyslim na kseft ;). vedenie alfy nepochopilo pre co je 156 tak vynimocna. ze su to zadne klucky dveri, predne svetla budiky a pre niektorych ten dreveny volant. U 159 nevidim nic konkretne, do tej by som sa nevedel tak zamilovat ako do 156. Neveim ci sa daju porovnavat tieto modely, 159 krasna, 156 krasna carovna zlomovy model a velke AAAAAAAAAAAAAAAAAA je to tu. Skoda ze nevysla alfa romeo visconti, to sa mi lubi viac nez 159, ked uz. Si predstav nebyt hoci aj 156 ale kde bol ital dizajn v 97-2000, je to obdobie felicie opel astra mazda 323 honda civic... Oni robia auta pre inych ludi nez ti co sa chcu vozit A-B. V tomto alfu nikto nikdy nezmeni a ten dizajn je vlastne o nej je to podla mna jedina firma na svete na auta co ma naozaj tradicie historiu a tym ze je taka poruchova v niektorych kusoch sa ukazuje ake nadsenie a techniku do toho dali prepracovanost... Je vsak bezne co je prve je poruchove, intel cipy do pc dosiek, teraz niekedy I neviem to presne, potom stahovali so skladov aj co bolo uz pouzite v doskach inych vyrobcov. Alfa je pre istu skupinu ludi, a to vobec nie je o cenovej kategorii, kto ju miluje ten sa odhali a je nas malo malo. Skoda.Pre mna je to vsak dozivotna znacka. to urcite citim. Nie je kam sa pohnut a tychto novodobych bastardov co robia kopiruju dizajn ohybaju plechy picoviny zgrce.nemaju na to lebo necitia co robia len vymyslaju a to je velky rozdiel.
22.11, 1. 7. 2011, odpovědět...pre mna to znie akoby mi z hlbín duše niekto vravel...alfa je moje cuore sportivo...
12.03, 2. 7. 2011, odpovědětked som si prelistoval prispevky tato stranka je najlepsia na cz sk. Vsade su cenzury na vulgarizmy aspon v tom :) Len navstevnost vidim ze upada. ale ked ma niekto problem zebre v jednom kuse.Co tiez vyplyva s ludi ktori tuto strnaku vymodelovali ...
14.49, 2. 7. 2011, odpovědět