1.9JTD 77kW, od 1500ot zacne piskat nieco piskat no nie je to turbo lebo ked zhodim dole drazkovy remen uzto nerobi.
21.59, 1. 7. 2011, odpovědětskusal si pozriet na remenicu???
12.04, 2. 7. 2011, odpovědětdrazkovy remen ? ked dam dole to prestane. pondelok ma prist nova ale ked ju tam nahodim bude to zase robit si myslim. kolecka ked tocim nevaklu ani sa tazko lahko netocia.stredňo :)
14.27, 2. 7. 2011, odpovědětto piskanie je od 1500 ot hore...
14.50, 2. 7. 2011, odpovědětmazu sa predosle prispevky to ani ten najvecsi snazivec nema sancu poradit. Vec sa ma tak ze som si myslel ze je to turbo, jednoducho od 1500ot hore sa spustala stihacka, ked som dal dole drazkovy remen tak o 70% to utichne, tocim do 5tis otacok... Volu s tych koleciek ma alternator a to uplne k palubovke dole. Vaklu ale netocia sa na volno viac nez stvrt otocenia... Je to 77kW džei-ti-di. Trapne na tom ze nikto mi neporadi je ze debata sa spusti ked by som napisal ze alfy su vyjebane chrapiny ... ps co ale nikdy nepoviem pretoze vobec ten pocit nemam, skor som smutny s toho co mi hovorili ostatni pred kupou a smiech po kupe... Nebyt tych slabych olejovych cerpadiel v TS dnes je znacka alfa romeo v povedomi nad nemeckymi autami co kazdy si mysli aaa nemecka kvalitka tam niet nad cim. Chudaci omylni.
19.51, 2. 7. 2011, odpovědětserus mne to piska tiez ale ja som nasiel deravu hadicu od intercooler- klapka. diera cca 4 cm a ked mu pridam tak to piska ako svina. skus pozriet hadice.
16.22, 3. 7. 2011, odpovědětta bola prvotna pricina, co som odstranil kurenarkou 50mm trubkou, trubka koleno koleno trubka, zvarene... je to ok, len mne to robi aj tak. ked dam dole ten drazkovy remen uz to nerobi. Potreboval by som sa pozret na rozvody len neviem ci sa musia vsetky kolecka ktore su na drazkovom remeni dole a potom ten plastovy kryt. Inak mam prvu alfu a nikto mi v nicom neporadi.Trapici by ale doleteli keby som zalozil temu ze alfy su sroty atd... Jedine kde riesim tieto problemy s piskanim ja fiat marea forum, tam je toho dost. nie tu same POMOOOC a potom ho spicuju co je za koho coho aky ... Toto forum je zavirene, ked sa admin dostavi nech to zrusi hovno ti tu nikto neporadi. Len admin jebe na to lebo sa tesi ze ma jedinecne forum kde vulgarizmy a urazky vyhrazky su v kazdom druhom prispevku. Vies ja nie som s tych co vyriesia si problemy po svojom a potom jebem na vas ste mi neporadili tiez. Ja by som poradil pomohol, len od kial mam ziskat riesenia svojich problemov ? Na inych forach uzasne. Inak vcera som pozeral komplet budiky ziarovky vydymene dnes rano som startoval hned vsetky ziarovky vypalene a irfz44 mosfety v pici, ventilator fukal aj ked bol na nule. Takze sa dostavam k tomu ze alfy su sroty, ci je JTD dobry diesel alebo JEBEM TAKY DIESEL uvidim. Ked sa to bude drbat pojde do piče nie som nahlavu aby som opravoval to co sa chce len dojebat a odstavit. Viem ako to dopadne a potom budem v zastupe tych co sa s tychto aut smeju. Len som tomu neveril, cas ukaze, tusim ako. R.I.P coming soon
21.07, 3. 7. 2011, odpovědětuvidis za par prispevkov co to tu bude za nazory. Doletia jak taka zgerba.
21.10, 3. 7. 2011, odpovědětinak alfu mam par dni, som tu cital ze ake super auto jazdne vlastnosti atd... Tak som isiel k tomu kseftarovi s autami, boli sme sa na tom previest. Potom volam frajerke a ona ze tak ako sa ti to pacilo natesena? Ja som nechapal o com to ma byt ? ako kazde ine auto, tak som to zobral nech ju mam pohram sa a mozno sa jej zbavim skor nez to prihlasim. Ramena su ok nic nevrzga nepraska ... Ked sa to zacne cele jebat dam to dopiče. a tie marea su este vecsie kurvy co vsetko nejde ... Na co si to niekto kupi ? Je to pravda talianske sračky dobre akurat na oko. Tu niekto trepal picoviny ze italy je plna talianskych aut. Kamarat sa vratil s dovolenky, nijaku alfu ani jednu nevidel, samozrejme nemecke auta audi vw bmw. Taliani vedia ze maju auta na picu a nechcu to pre seba. Hrozne. Alficka davam ti tak mesiac.
21.17, 3. 7. 2011, odpovědětrozumies ? :) pozeram ziarovky co svietia ci su neni moc ucmudene ci ich mam menit zlozim to a na druhy den nesvieti ani jedna ? :) co som ja kokot aby som takyto crep trpel ? kontrolka vstrekovania raz svieti aj po nastartovani jebem sa s tym co to je a potom par dni na to to nerobi vobec. Alfy su spinave kurvy.
21.23, 3. 7. 2011, odpovědětadmin toto forum je tak zavirene a dojebane jak kvalita tejto znacky. Poslem par prispevkov, poslem dalsi a uz sa to vsetko zmaze. Alfa romeo web :) Mozno sa to maze pre to ze v texte je alfa romeo, softver neni schopny taketo kokotske slova prijat tak to maze.
21.28, 3. 7. 2011, odpovědětgehrtygebhwerghw
21.28, 3. 7. 2011, odpovědětsgdefghew5tyrghbqewrtghw3ey5thbety gtebe
21.28, 3. 7. 2011, odpovědět