raz za par dni sa mi stane ze baterka skape a musim ju nabit staci hoci aj dve hodiny /z odporucanych 12tich hodin/ a motor uz chyti.je to 55ah. Inak musim priznat s velkym dorazom slova KURVA v suvislosti s touto znackou :) Netyka sa to problemu ale kvanta problemov. Elektrika v alfe je funkcna ako na 50 rocnom aute.
19.49, 7. 7. 2011, odpovědětkdyz timizi baterka tak musis hledat problem. z prvu bych koukl na zakladni a nejjednoduzsi problemy - zapomenuty rozsviceny osvetleni interieru, nezavreny dvere, nevypnuty radio atd atd, pak bych presel k mereni primo baterky a odpojovani pojistek aby se streba trochu nasmeroval kde ti to zere. jinak co mas za problem s elektrikou to je strasne rozsahle tema trochu to pribli vetsinou je to nejaka prkotina. ja musim zaklepat ze semnikd ys timhel u alfy nemel problem :)
20.13, 7. 7. 2011, odpovědětJa uz mel 3 alfy a ani na jedne jsem s elektrinou problem nemel :-)
20.25, 7. 7. 2011, odpověděta baterka je nová? nebo stará? bezudržbová? nebo?
20.32, 7. 7. 2011, odpověděthentie veci radio P-viny..., jednoducho defka patri medzi tie kde sa riesi NESTARTUJE JTD a podobne ... Co ja viem pre co ? nemam na nu zataz inak ukazuje 12.5V. Sused tu dotiahol feldu 44Ah mal nastartovane prilozili sme to na tuto moju chcel som nastartovat a ni sa motor nechytal ... Par dni do zadu motor sa chytal. Vela rokov som chcel alfu, ked som ju kupil vela rokov som ju chcel mat, ale vec sa bude mat tak ze cim dlhsie by som ju mal o to dlhsie by som s nervami na nu spominal. Silne uvazujem ci to vobec prihlasim. Akoze budiky in ex dizajn super, lenze co s toho ked ja mam sluzit tomu autu nie ono mne ... Nepiste ze zatoze nestartuje to nechcem, mal som viac veci co som na tom uz robil a su to dva tyzdne. jednu vec robim dalsia sa dojebe neskutocne. a ta vykurvena klimatizacia neviem pre co sa stale zapina jak drbnutaaaaaaaaaa. Po technickej stranke je to auto horsie nez made in china veci.
20.42, 7. 7. 2011, odpovědětto auto jednoducho nechce aby sa pouzivalo, jednoducho chce aby sa CLOVEK s nim jebal nervacil a neni schopne zivota.Prirovnavam to k psovi ktoreho clovek aj ked ma rad ale stale knuci nakoniec odjebe. Auta nie su nad ludi to co ma znamenat. Jedine co ma na tej defke tesi je ze mam alfu a vidim tie budiky ale po technickej stranke je to poruchova chrapina. Na druhej strane ked pozrem na bazos.sk ake su auta v tej cene a pozrem sa na ich dizajn tak som rad ze toto mam. Pre co tie talianske kurvy musia byt tak poruchove a pritom tak jedinecne pekne... Nepodvolim sa a ani nemozem ked to nebude chodit. potrebujem auto. Inak lak tiez 100% cistim po holubovi hovno s tej jeho holubicej pici s teplou vodou a jarou s spongiou s ktorou sa bezne umyvaju auta a na druhy den svieti slnko pozrem pod uhlom a je to vybrusene jak od smirgla (brusny papier). Alfa nema na city ktore by prekonali nervy k nej. nema. U mna nie.
20.50, 7. 7. 2011, odpovědětbudu tam bud v pici zhavice alebo starter alebo s palivom nieco cerpadlo filter picoviny alebo nejaky skrat na chassis. Mna to uz nebavi, to auto je otravne jak ten pes co hore pisem. ANi sa necudujem ze kazdy ide radsej po drbnutych VW jak toto. Co taliani kedy urobili technicky dobre ? Elektronika nijaka, technika ... ? Dizajn oblecenia a aut ale tam sa to konci. Co kurva fiat nepreda alfu VW. konecne by sa to niekam pohlo a ked bude dizajn giugiarro kazdemu bude jedno ze je to nemecke... Potopia to sa cudujem ze vobec este investuju do novych modelov.
20.56, 7. 7. 2011, odpovědětJE VIDĚT ŽE O TOMTO AUTĚ VÍŠ UPLNÝ HOVNO PROTOŽE BYS JINAK VĚDĚL ŽE VŠECHNO CO SE TAM SERE TAK JE NA TOM NAPSÁNO BOSCH!!!!!!!!!!JINAK DO STARTERU PASUJOU UHLÍKY I S TÍM DRŽÁKEM Z GOLFU4
21.01, 7. 7. 2011, odpovědětKUP SI NOVOU BATERKU 60Ah co tam má být a nemel tady blbosti.Už jsi někde viděl že ti dali v bazaru dobrou baterku do auta? Nebo ji pořádně nabij znalče.Šroty si z toho děláte sami amatérskými zásahy do vozidla.
20.51, 7. 7. 2011, odpovědětpar dni chyta ziadny problem, asi aj baterka ok ne ? a na tomto fore menili niektori baterky a hovno to pomohlo. Baterka je ok max by som mohol teoreticky system vylepsit na 74Ah. tato 55ah aj keby bola nova v zime nebude chytat... to mi je jasne.
20.58, 7. 7. 2011, odpovědětok vymenim baterku ked to bude ok poviem ze som sa mylil. Ale viem ze to bude to iste. NESTARTUJE JTD hledej si staci zadat vyhodi vela prispevkov o tomto probleme... ts sa zadieraju jebemtakydiesel je tiez napicu. Turbo sralo olej hadica od intercoolera prasknuta vymenil vycistil, irfz44 vymenil zase sa to pojebalo a prerazilo jeden teda vetrak fukal, menil som ziarovky na budikoch na druhy den vsetky ktore som menil vypalene. auto mam dva tyzdne ked sa na nho pozrem zacina ma hlava boliet.
21.12, 7. 7. 2011, odpovědětdal som dole kryt motora a do toho strieborneho sulca KC103 ide dvojzilovy kabel a konektor bol trochu povytiahnuty. Neviem ci to moze mat vplyv na startovanie ... ked by aj baterka bola ok. Zajtra ju nabijem a uvidim.
22.03, 7. 7. 2011, odpovědětasi to bolo v palivovom filtri lebo dobil som baterku vymenil palivovy filter za novy UFI a chyta to ako taka antialfa :)
17.50, 10. 7. 2011, odpovědět