Dobry den mam problem koupil jsem 1.9 JTD 81kw auto kdyz je studeny startuje okamzite sice po nastartovani chvilku 20-30 sec blika kontrolka zhaveni ale startovat jde bezne a kolikrat chci za sebou. Nejvetsi problem byl ten ze kdyz jsem jel delsi cestu +100 kilometru motor se mi ze zahadnych pricin sam vypnul v 80 km rychlosti a nesel deset minut nahodit nejdriv jsem myslel ze to bylo kvuli zvyseny teplote ale pak jsem pro jistotu zapnul topeni v lete abych to otestoval a asi po 25 minutach mi zase chciplo a zase jsem musel cekat.a to jsem mel teplotu okolo 70. Chystam se v utery do servisu protoze auto na kratke trate jezdi dobre za studena startuje hned i pres blikajici zhaveni ale mam strach ze mi to zase nekde vypne a bude to treba pred zatackou ve vysoky rychlosti (vypne se i servo) To jsem byl i v servisu u kamose a stalo se to taky auto jelo nakou dobu na volnobeh asi 5 minut a kdyz jsem ho vypnul a chtel jsem ho zase nahodit neslo.Napichli to na jednotku a ukazalo to Cidlo otacek motoru a Chyba relee (nevim presne jaky) ale v pocitaci to otacky ukazovalo. Po peti minutach motor zase jakoby nic naskocil. Kdyby jste mi mohli poradit s timto problemem byl bych vam vdecny.
18.00, 10. 7. 2011, odpovědětCidlo na klice
18.54, 10. 7. 2011, odpovědětTUTOVKA CIDLO OTACOK NA KLUKE A VYMEN SI ZHAVICE
19.31, 10. 7. 2011, odpovědětDekuju vam moc za radu uz dneska jsem byl za kamaradem mechanikem a vyjadril se stejne jako vy.Doufam ze se to vyresi a bude to jezdit jak ma protoze jinak je to vyborny auto a vykon motoru je skvelej na diesel. Diky mejte se.
20.05, 10. 7. 2011, odpovědětjj určitě snímač otáček klikové hřídele. To žhavení svítí tak dlouho při tomhle problému je tim, že je chyba v ŘJ, po odstranění chyby to startuje normálně.
14.02, 11. 7. 2011, odpovědětak to nebude čidlo snímania otáčok z klukovej hriadele tak to môže byť aj pripchaté sitko na vonkajšom telese čerpadla nafty v palivovej nádrži.Bol to môj prípad so zhodnými prejavmi správania sa auta. Podrobne som to popísal na tomto fóre na jeseň 2009.
18.26, 11. 7. 2011, odpovědětčidlo na klice, měl jsem stejný problém :-)
21.18, 13. 7. 2011, odpovědět