Zdravim Vas, chcel by som poprosit o radu ohladom vydlicky z prevodovky na spojku. Po vymene prevodovky a spojky zaberala spojka nizko. Preto som ju chcel este odvzdusnit. Dovtedy bola aj skusobna jazda OK. Pri odvzdusnovani po asi 30x zoslapnuti spojky sa spojka zrejma vyvliekla z loziska, pomocny valcek nedociahne - vyskocila vydlicka? Chcem sa opytat ci je to mozne, ci ma s tym niekto skusenosti...lozisko nevyzera byt odtrhnute, vydlicka klepe na opacnu stranu o prevodovku, klepka o hlinik. Este jedna otazka, naco tam je ten maly priezor ked cez to nic nevidiet... Dakujem za kazdu skusenost a radu.
19.12, 21. 7. 2011, odpovědětAno stava se to ale neni to tim ze by vyskocila ale tim ze jste spatne nasadili vidlici na lozisko, protoze i pri spatnem nasazeni spojka zabira protoze lozisko je v kazdem miste sirsi nez vidlice. nezbyva nez prevodovku povolit, povytahnout a nasadit vse jak ma byt. necha se dat mala zarovka do spojky a pak vidis jestli to je spravne nez to vsechno zadelas.s pozdravem martin tesař 608815213 www.mates-auto.cz
17.29, 22. 7. 2011, odpovědětDakujem, cize sa to cez ten maly otvor neda nejako nahodit ani kontrolovat, toho som sa najviac bal ze to pojde zasa dolu.
20.38, 22. 7. 2011, odpovědětSer na žárovku, kup si kloudny postupový vrták máš to hned
22.50, 1. 5. 2023, odpovědětDavame tam malou zarovku na dratkach aby tam bylo videt a pak se tam necha kouknout abys videl jestli jsou dobre nastavene nez to zadelas. taky se mi to uz stalo.
12.55, 23. 7. 2011, odpovědět