Zdravím všechny, po zapnutí ventilátoru aut. klimatizece se mi někde v palubce ozývá takové skřípání, vrzání jakoby od nějakého el. motůrku nezáleží na přepnutí rychlosti ventilátoru zvuk se neměni jen v případě vypnutí ventilátoru zvuk přestane.Nevíte někdo co tento zvuk vydává? Nikde jsem nebyl schopen na fóru najít odpověď. Děkuji všem za radu.
10.49, 23. 7. 2011, odpovědětide to zo stredného ovládača,regulátora ovládača intenzity fúkania vzduchu ale čo tam je za problém ti neviem povedať,mne to robí tiež ale aj keď je to vypnuté,prestane to po chvíli ale po vypnutí a zapnutí klúča to robí zas,ale neviem prečo ani ako to opraviť
11.21, 23. 7. 2011, odpovědětre: Coolio Ak ťa dobre chápem tak tebe to vŕzga pri zapnutom ventilátore čo vháňa vzduch do kabíny. Mne to robilo keď mi odchádzal ventílátor. Začalo to tým že mi natiekla cez peľový filter a ventilátor do kabíny voda (vlhko pri nohách splujazdca) a potom pomaly ale isto začal vŕzgať ventilátor az jedného dňa vŕzgať prestal, ale už sa ani nekrútil :-)
6.53, 1. 8. 2011, odpovědětNo podla mna je to klapka regulacie teploty. Skus odpojit ten snimac s malym ventilatorom pod ovladacmi vzduchu ci to bude robit dalej. Ak je to ono, tak tu klapku rozober, vycisti, prestriekaj nech nevrzga.
12.35, 23. 7. 2011, odpovědět