Dneska mi pri rozjizdeni zacala skubat. Dela to hlavne na jednicku kdyz se rozjizdim z nuly, jak spojku pustim tak uz nic, kdyz se rozjizdim z male rychlosti na dvojku tak je to taky citit, ale pri vyssich rychlostech nic. Myslite ze je spojka v prdeli nebo co to muze byt?
19.23, 25. 5. 2007, odpovědětspojka KO!!!
19.27, 25. 5. 2007, odpovědětLozisko spojky. Doporucuju okamzite vymenit! Taky mi to delalo, pak se u nej urvala jedna packa a prorazila prevodovou skrin.
21.29, 25. 5. 2007, odpovědětLožisko by neškubalo, jedná se buď o křivou lamelu, nebo spíše o unavené nebo jinak poškozené pružiny na přítlačném talíři.
14.02, 26. 5. 2007, odpovědětno a ted uz to zase nedela, nechapu, ale radsi zajedu do Lipuvky v tydnu
17.41, 26. 5. 2007, odpovědětZdravim, na moji V6 to dela jenom na dvojku kdyz se pokousim rozjed z male rychlosti. Na jednicku je to ok. Mechanik uz si ze me dela srandu, ze si porad neco namlouvam, tak nevim :)
17.57, 26. 5. 2007, odpovědětJo a taky spojkovej pedal zabira az uplne nahore, je to normalni nebo uz je fakt spojka spatna? Kolik vubec stoji komplet nova?
19.20, 26. 5. 2007, odpovědětasi budeš mít včudu, omezovací pružinku nebo přužinky na lamele, jestli to pocukává, při přeřazení, pokud ti to teda pak drží. zajel bych s tím do servisu, než to nadělá víc škody než užitku, já u své 145 jsem na to kašlal, ikdyž jsem to věděl, že je to ta pružinka, rozhodl jsem se to šetřit, nešlapal jsem mu na krk než si to sedlo, ale jednou jsem potřeboval na křiovatce ošlápnout...masakr děsnej rozsekalo se to do mrtě, vylítlo ložisko, lamela ze sebe vyrobila řeznej nástroj kterej doslova rozřezal co se dalo...tenkrát jsem měnil i převodovku a červenal jsem se i v neautorizovaném servise...:-))
8.58, 28. 5. 2007, odpovědětNo mne tiez obcas sklbe ked zaradim do dvojky a chcem 145ku rozbehnut ked pustim spojku, inak ked rozbehnem trochu alfu na spojke a pustim neskor, tak je to OK. po zime by som dal dokopy prachy na prevody a variator, bodlo by vymenit aj tie pruziny
21.11, 6. 11. 2007, odpovědět