kupil som auto mam ho 2 mesiace a dneska som si zohnal diagnostiku a dal som ho pod diagnostiku a ma pretocene km o 100000 km vie niekto co robit ?
11.06, 18. 8. 2011, odpovědětuz nic
11.16, 18. 8. 2011, odpovědětnemusi to byt hned pretocene ! moze byt prehodena RJ so stareho nepojazdneho auta. Ten kto by pretocil km urcite by nezabul na Flashnutie RJ aby si na to neprisiel.
11.55, 18. 8. 2011, odpovědětjednoducho to stocil ale neni to podstatne, podstatne je kolko to auto pyta a ci si ochotny do toho investovat. PRavdepodobne je to twinspark. v srotoviskach davaju 50c/kg alebo do nho nadrb tisicku a aj tak sa to zadre. ak je to diesel 100tis nehra ulohu.
14.39, 18. 8. 2011, odpovědětspa: kktina... ja mam tiez stocene viac nez 100t. RJ ukaze dobre a zeby to este niekto flashoval to ta to ak akurat :D michal: moze byt ze rj je z ineho auta ale skor zmier sa s tym ze mas o 100t. viac
14.39, 18. 8. 2011, odpovědětneviem ako si zrucny v PC. Flashnut RJ je asi na 30=60minut aj s cigaretkou a piveckom a o autach nepotrebujes vediet vobec nic . Je to len blby program co to riadi. Ak ma na tom zarobit 1000 , tak to za to stoji. Ja ked som predaval auto tak som sral na to, malo 290000km. Kamos kupil 6rocne auto 47000km, no zabudli pred to dat 1 (147000)). A tiez si nedal poradit. kupoval len podla km.
21.47, 18. 8. 2011, odpovědětalebo mu to vrat s tym ze ta oklamal, ak ams vytlaceny inzerat kde uvadza ine kilometre. AK je to prva alfa dokazes to ? Ja mam prvu alfu vysla na 1600eur a pyta si to zotrvacnik spojku teda 700e, turbo 400e,zhavice 80eur, rozvody 200eur, prave predne koelso trochu leti von, nevadi.Je to JTD tak sa oplati do toho ist. Kvoli tomu ze je to prva necham si ju, navzdy by som si na nu pametal ak by som ju aj predal a kupil si dalsiu v lepsom stave. O km som sa nezaujimal ani ma to nezaujima, mozno keby mal motor 700tis tak ano, ale tlaky ma neni zadrbany ani kasna hnila, takze co vidim teda 298tis je assssi pravda. Ked si fajnovy na km asi ta polozia dalsie polozky predas ju a kupis golf, mylim sa :)?
14.45, 18. 8. 2011, odpovědětAk do kupnej zmluvy dal stav pocitadla km, tak nespravis nic. Ak tam dal "najazdene km" tak sa mozes sudit. Ofsem zmluva musi mat vsetky zakonne nalezitosti, aby to organ zobral na vedomie. Ak toto nieje dodrzane, je to tvoja chyba, ze si to podpisal. Na nete mas vela zmluv postavenych podla zakona, mal si trvat na takej, teda taku mu doniest na podpis. Potom by si sa mohol sudit, chodit po expertizach aj 10 rokov.
15.25, 18. 8. 2011, odpovědětpiččovyny cela zmluva aj kilometre toto riesit nema zmysel, asi ti alfa este nedala najavo ze treba sa venovat niecomu inemu :) Si s tych co kupuju auta podla poctu najazdenych km ze?, no to si dopadol o 100tis km ta ojebal, chudatko, lutovat ta ze ? Zmluvy su o pici ani jedna neni napisana tak aby sa na sude vobec tym zaoberali. Je na to picovina v zneni kto ineho uviedol do omylu ... Je jedno ci ma stav pocitadla alebo najazdenych ..., kazdy kokot vie ze to je to iste ze tie km tam sa tykaju stavu motora. Ze sa nad tym jebete jebat do nho mal sa na to vyjebat skor alebo nech na to jebe teraz a ten srot preda.
16.48, 18. 8. 2011, odpovědětnespravis nic, nedokazes mu to
16.51, 18. 8. 2011, odpověděttym ktory pisali ze stym nic neurobim zabudnite pisal som zo zdruzenym sova ze sa mam znim dohodnut ak mi vrati urcitu cast penazi tak okik ja ju predat nechcem chcem si ju nechat a ak sa nedohodneme jedna sa o trestny cin podvodu :)
18.46, 18. 8. 2011, odpovědětsom zvedavy ako a komu tento trestni cin dokazes hmmm ak sa ti to podari daj tu navod kopec ludi ti bude velmy vdacni
21.28, 18. 8. 2011, odpovědětmusis mat hlavne z autorizovaneho servisu potvrdenie o kilometroch z diagnostiky tych realnych (pretocenych) a ako sa to bude vivijat dalej vam dam vediet isto .
7.16, 19. 8. 2011, odpovědět:) na sk to neni trestny cin a nic s toho nebude co ti vrati ti zozere sud. Neviem co je na tom podstatne. a 100km neni moc, keby bolo 300 nepoviem ... Alfa ta zamestna inymi problemami :)
10.47, 19. 8. 2011, odpovědětak ma ON kupnopredajnu zmluvu od predosleho majitela a tam ma stav km, a nestocil to on, tak s toho sudu nic nebude lebo tym bude kryty a nic s tym neurobis. Co je na tom podstatne kolko to ma km ?
10.49, 19. 8. 2011, odpovědětpodľa zákona môžeš auto do pol roka vrátiť bývalému majiteľovi ak sa na aute ukážu nejaké skryté závady a nie sú uvedené v kúpno predajnej zmluve,myslím že ak sú v zmluve uvedené najazdené kilometre a nezhodujú sa zo skutočnými tiež to možno považovať za skrytú závadu.treba si ale uvedomiť aj auto so skutočnými kilometrami,nech ich má aj 300tis môže byť v lepšom stave a kondícii než niečo čo má 120tis,záleží len na predchádzajúcom majiteľovi,či sa o auto staral,kde ho jazdil,ako a podobne
12.11, 19. 8. 2011, odpovědětchlapci vsetko je krasne to co pisete len vas poprosim ako to vsetko chcete prenest do praxe dakujem za vase odpovede
19.43, 19. 8. 2011, odpovědětto naozaj ta trapia tie km ? nebud uz smiesny
20.48, 19. 8. 2011, odpovědětta co ked je ten navod ako to preniest do praxe este stale ta stoho boli hlava ze to co pises je nerealne hmmm
20.58, 20. 8. 2011, odpovědět