Zdravim , od utorka som už aj ja majiteľom krásnej alfy 156 1,9 JTD r.v. 2004. Vo štvrok mi môj syn počúval celý deň CD a večer som zistil že batéria je celkom vybitá. Keďže som potreboval ísť autom, vymenil som neuvážene batériu s iného auta a rádio si odvtedy pýta kod. Podľa manuálu je tam radio BOSE, ale nikde som nenašiel ten kod ani v servisnej knižke. Alfa je dovezená z Belgicka. Dá sa ten kod niekde nájsť, alebo mám navštíviť dealera. Vďaka.
15.30, 26. 5. 2007, odpovědětPokud jsi ho nikde nenašel, tak jsi asi nemydlenej. Nevím zda ti dealer pomůže, ale nic jiného ti nezbývá. Ten kód je na papírové kartičce kde je i foto a výrobní číslo rádia a ten kód je čtyřmístný. Mám také u toho kartičku s kódem na klíček od vozu. Držím palce. Byla by toho rádia škoda.
22.42, 27. 5. 2007, odpovědětV autorizováným servise by ti měli pomoct i grátis, oni si projedou skrz výrovní číslo rádia a auta, teda pokud ti ty dvě čísla budou sedět :-))) když objevjej že je to čórka tak to nebude dobrý :-))) stalo se to mému tátovi, má 166 a taky origoš radio, jednou se mu odpojila baterka a rádio chtělo kód, zajel do servisu, kde mu ho grátis napsali na papírek. žádný štráchy s tím nedělali, dokonce mu nabídli i akatualizaci navigace, ale za peníz, což bylo docela dost, tak na to se vykašlal, v tom číle byl myslím jednoduchej fígl, dvě čísla z výr auta a dvě čísla z rádia, ale nevím jestli to byla náhoda, byli to 1.dvě s rádia a 1.dvě z auta./jinak zastavárníci to uměj odblokovat :-)/
8.49, 28. 5. 2007, odpovědětpotrebujem kod na radio blaupunkt vyrobne číslo:BP037822597062 vopred dakujem
18.19, 14. 6. 2008, odpovědětAhoj, přesně tohle jsem řešil taky, po koupě 156 SW 2,4JTD před 2měsíci. Volal jsem do IMOFY a tam mi řekli, že mám přijed, vyřešíto. Nakonec mě napadlo, že by to mohlo být napsaný přímo na radiu....a taky BINGO!!...opravdu to tam bylo.Radio vytáhneš tak, že zastrčíš 2drátky(uplně super jsou pletací dráty) do otvorů v radiu na jedné straně.Nejprve to jde lehce, pak jakoby ucítíš odpor, tak zastrč drátky o 5mm dál a nakonec zatlač na drátky směrem od rádia. Pak zkus na této straně povysunout radio...mělo by to jít. Stejně pak postupuješ na druhé straně.
15.02, 17. 6. 2008, odpovědětprosim vas vie mi niekto poradit kde by som ziskal kod na alfa romeo GT s palubnym pocitacom, kod je stvor miestny.
18.34, 20. 11. 2008, odpovědět