Krásný den, prosím o radu ...mám 156 benzín. klima je doplněna ale nechladí !!! pokud připojim na přímo od baterky kabel na kompresor tak vše ok začne fungovat ... netuší někdo kde muže být závada ? relátko ok .. pokud ho dám pryč na diagnostice hned skočí problém chyba relé už jsi newím rady ... muže to být pojistka náká a kde moc děkuji ps (kožené sedačky jsou fajn ale né v pekle jako je tento týden :)
17.26, 23. 8. 2011, odpovědětchyba bude zrejme v riadiacej casti aut. klimy...relatko nedostava signal na cievku, ktora spina kompresor, treba hladat pricinu, alebo mozu byt zle spinacie kontakty na rele-tie diagnostika mozno neodhali, odhali len spatnu cievku..nikdy som tento problem neriesil, ale snad som ti aspon troska pomohol..
18.41, 23. 8. 2011, odpovědětZkusim,sehnat jiné relé po případně vyndat kabel z doku na rele a dat to na primo na rele, také zkusím ten kabel co jde do kompresoru na hore fiknout a na prímo od něj dat new třeba je někde dál porušený ..... thx pánové
6.48, 24. 8. 2011, odpovědětHotovo --chyba bylo ve špatném relé sece skrs diagnostiku vše ok rele cvakalo ale bylo ko .. dal jsem jine jen tak a nejednou klima jede na full kule ..tak pokud nekdo má obdobný problém tak at si není jistý jako já skrs diagnistiku ciao :)
16.57, 24. 8. 2011, odpovědětNo doprdele ...tak už zas nic xD jedu jedu auto cuká co je tak v garaži na to koukám klima se furt zapina a vypína jak šílená zapne a za 2 sec třeba vypne ..tak už newim kurna někdo náky nápad čím to muže být ?
18.26, 24. 8. 2011, odpověděta jede ti ventilator na sahare?jestli ne tak se ti prehriva a presostat ti ji vypina
18.37, 24. 8. 2011, odpovědětblbneto i když jede sahara
18.47, 24. 8. 2011, odpovědětkazda rada draha,kdyz das email tak ti poslu nejake schena s elearnu a reknu ti co kde ma byt,resil sem klimu asi pul roku tet uz je klid.
19.14, 24. 8. 2011, odpovědět