Potřeboval bych od vás pomoci. Jedna se mi ohledně víkonu motoru. Prostě když jedu v nízkých otáčkách a postupně přidávám tak je vše ok možná tam ten výkon chybí. Když se potřebuji rychle rozjet tak výkon prostě není. Od motoru jde takový divný zvuk jek kdyby to někde nasávalo nebo vynechával válec nebo válce. Problém motoru jsem vyloučil protože byl měněn se vším. Motor, vstřiky, veškerá čidla, sání, váha vzduchu, svíčky a zapalovací cívky, svody... Ale hold je to pořád stejný. Byl jsem i na diag ale nic. Tak mě spíš napadlo čerpadlo nebo přívod paliva jak kdyby nestíhalo dodávat. Jestli můžete poraďte prosím Jinak se jedná o 2.0 TS rok 1999
22.17, 29. 8. 2011, odpovědětahoj, skontroluj tú hadicu od váhy po klapku, hlavne v oblasti harmonika zvykne praskať.
10.44, 30. 8. 2011, odpovědětMarek: přívod vzduchu je v pořádku. Harmonika není prasklá a váha je nová. Je ale zajímavé že to dělá jen za jízdy když stojím na místě a přidám rychle plyn tak otáčky vyletí hned a prostě je to normální... Ale jak mile jedu a přidám tak to má takový vrčivý zvuk a jde strašně pomalu do otáček a výkon je strašně bídný
15.38, 30. 8. 2011, odpovědět