Isto sa to tu uz riesilo, ale aj tak..rad by som vedel vase nazory a skusenosti s tymto motorom, zvazujem kupu 156 s touto motorizaciou, zatial mam skusenost iba s JTDm..Je to velmi podobny motor 2.O T.S-ku, alebo je to uplne nieco ine?Je mi jasne ze z neho zrejme vychadza..dakujem Vam
19.10, 30. 8. 2011, odpovědět156 ako taku a jej muchy poznam, ide mi len o ten motor ci to nebude sebevrazda :D
19.45, 30. 8. 2011, odpovědětrad by som spoznal twin spark lebo sa mi paci ten dekel asi si ho prehodim za jtd :) TwinSpark je nieco fest silne a asi jedine co sa hodi pre vykon do alfy, ale zase len JTD zachranili tieto karoserie ze sa hybu na cestach. Po dlhom case som sa dostal k finalnemu zaveru JTD dobre som urobil, v benzinoch je tazko si vybrat ked je to na picu. Zaujimali by ma ale nazory na 2.0JTS a 2.0TB v6. JTS ma uz len styri sviecky, ci je problem s zadieranim a tak ... picoviny v poradi: TS2.0, TS1.6,TS1.8, a na koniec co hodim 20jts alebo 2.0v6 ... asi v poradi akom som napisal. Hrozne sa bojim tychto kuriev zakernych cloveku to potom skazi radost ze nechcem si k niecomu ziskat vztah ked sa to jedneho dna podrbe, motor nezozeniem a pozerat sa na to ako si ludia s toho odmontovavaju veci zjednavaju ako s takej spine suvixovej ... Alfu vybrat je velke stastie a rozhodnutie lebo je to hop alebo trop. Najlepsie je ziadny benzin :) ne ? Vsak na spotrebu a tah je 2.4JTD nez akykolvek twin spark. Gutt s tymi muchami, ja poznam akurat ramena ako nieco co ma najblizsie caka inak motor neberem ani do posudzovanych veci. Zato taky alfak ts majitel ma toho na zozname vela... Alfinku milujem lebo ma vozi a neotravuje.
20.17, 30. 8. 2011, odpovědětinak k alfam skoda ze neni predne Vecko s silikonu, kazde rano ked sa na nu pozrem vo dvore ako si idem zapalit by som prilozil pery k nej a dobre vybozkaval. Zase si nemyslite ze mam v tomto defekty :) a neostava mi nic na bozkavanie len auto, to rozhodne ne, ide cisto len o extrem. Pozrem potom na tie budiky a jebem na to, clovek neciti zatoze vidi ale zatoze s toho auta citi. Kurva kde zobrali v reklame v tv tu hlasku bez srdca by sme boli len auta. Pretoze ak sa hovori ze to ma dusu srdce ... to neni vec ze niekde som to videl, tak to teraz hovorim, uz som davno citil ze toto je nieco ine a navzdy ostane. aj 166 ma v sebe nieco podobne, 147 nic, 159 urcite... bol som si zapalit ;) tak preto pisem.
20.26, 30. 8. 2011, odpovědětaaaaa ups serveru drbe vymazava prispevky.
20.48, 30. 8. 2011, odpovědětHlavne ze picoviny sa tu udrzia dlho...ale ked clovek potrebuje doleyzitu radu, tak to mizne...no aj mi niekto poradi ohladom motora 2.0JTS?myslim to vazne s kupou..
6.47, 31. 8. 2011, odpovědětProdám sadu na masáž nohou-sada obsahuje (nádoba,kartáč,jemný kartáč,pemzu,nožní sůl,ortopedický váleček) Cena: 550 kč,odběr Usti n. Labem,nevhodný dar
6.53, 31. 8. 2011, odpovědět