Prodám kompletní motor do 156 1.8TS který má po výbruse a rovnání klikovky, nových ojníčních a kluzných ložisek. I přes tuto výměnu něco v motoru klepe nevím jestli to jsou vačky nebo nevím, pokud motor prošlápnu nad 3000ot/min začne něco klepat . Od opravy najeto 4000km a vše bez problému(klepe pořád stejně), když vytočím motor do omezovače tak zase nic neklepe. Nový olej a nové svíčky NGK(6ks).Motor je již z auta vyndaný. protože ho dávám na ND. Můžete volat na 606161794
14.08, 31. 8. 2011, odpovědětZdravím , s nejvetší pravdepodobnsotí mě také čeká výbrus klikové hřídele mohu se porsím zeptat na kolik tě to kompletně vyšlo ? Popřípadě kde sis to nechal dělat?
23.58, 1. 9. 2011, odpovědětAhoj Nechal jsem si udělat výbrus a rovnání kliky v Hradci Králové, Tam mě k tomu sehnali kluzný a ojniční ložiska. Tyto čtyři věci mě vyšli do 5000Kč Můžeš si tam dát třeba půl motor který ti komplet zkontrolujou ta cena je ale nějakých 9000Kč. Jinak komplet sem si to dělal sám. Ale vypadá to, že je ještě chycená vačka. Jelikož jsem si koupil auto do práce na spotřebu, zjistil jsem, že by mi mohlo stačit jedno. Tak jelikož když něco klepe v motoru tak komplet auto je neprodejný tak jsem ho hodil na díly i když to mohla bejt blbá vačka do 1500. Jinak ptal jsem se u opraváře, který rozumí alfám, ten by mě to udělal i s prací za 15000.
8.43, 2. 9. 2011, odpovědět