Ahoj, před 3-mi dny mi vždy po nastartování začalo klepat asi tak na 15vteřin v motoru. Včera mi to vyhodilo celý mikrořemen ven, takže jsem vyměnil komplet kladky a řemenici. Ale klepe to dál, je to dost kovový zvuk, když to točí na startér, tak nic neklepe, ale po nastartování je to hrůza. Ale jinak jde za plynem zdá se normálně. Zvuk jde asi ze strany rozvodů(na rozvodech mám 25tis.) ale nemoh by to být vstřik nebo třeba hydrostel, jestli tam není velká vůle mezi ventilem? Díky za odpovědi Aleš
20.04, 8. 9. 2011, odpovědětmenil si aj volnobežku alternátoru??
22.01, 8. 9. 2011, odpovědětVolnoběžku alternátoru jsem neměnil, ale to se mi nezdá že by to byla ona....
9.43, 9. 9. 2011, odpovědětmoze to byt aj ventil, boli robene ventilove vole? Alebo moze mat vela km a uz bucha posledna ojnica.
10.54, 9. 9. 2011, odpovědětmá najeto 216-tis. No ty ventily mě taky napadly, ale to by znamenalo, že je v prdeli nějaký hydrostel,ne? A co se týká té ojnice, to by mohla být volná na šálách?
11.48, 9. 9. 2011, odpověděttu nemas hydrostely, ale pruziny a podlozky. Kontrola ventilovej vole je odporucana kazdych 60tis. km. Hej, ojnica by mala volu na kluke. A tych 212tis. km si nechaj, velka realita na 11rocnom naftaku.
20.05, 9. 9. 2011, odpovědět