Zdravim Vas Alfaci!!! Vcera som si kupil svoju 1 alfu 147 1.9 JTD rv.:2003 auto je tip-top len z jednej veci mam hlavu v smutku ma najeto 197 000km co si myslim ze na JTD-cko neni az tak moc :P No teraz ktomu problemu - Z alfiny po zohriatí ide husty cierny dym ci uz v malych otackach alebo pri preradovani :P Predavajuci mi povedal zevraj by mohla byt chipnutá no ale ja si myslim ze aj keby nemoze to predsa dymit jak dymovnica :P Nemate niekto s takymto problemom skusenosti??? kazdu radu ocenim Dakujem a zelam pekny den
13.42, 11. 9. 2011, odpovědětnazdar no ja mam 1.9 jtd a mal som podobny problem zacala mi dymit ako svina a nakoniec som nasiel dieru v hadici co ide z intercoolera ku klapke bola tam diera cca 4 cm co je dost takze vymenil som a vsetko ok. mal by si popozerat hadice ci su ok.
13.57, 11. 9. 2011, odpovědětMal som podobný problém u toho istého motoru nie až tak dramatický. Úplne to zmizlo po výmene vzduchového filtra a vyčistení váhy vzduchu sprejom špeciálne na to určeným.
19.42, 13. 9. 2011, odpovědět