Serus lidicky. A som tu zase Tak moja Alfa 156 2,4jtd 103kw chipnuta na 125kw najazdenych 240 000km nefunguje. Rano v minusovych teplotach nastartovala za 2 sekundy. Po hodinke jazdy som vypol motor a nastartoval som az na druhy krat. O 2 hodky neskor to iste a vecer a do teraz tyzden uz vobec. Skontrolovane relatka, poistky, vymeneny palivovy filter, snimac otacok klukovky a stale nejde nastartovat. Tlacitko pod sedadlom je OK. Nemate este nejake napady? motor toci toci aj 20x za sebou ale nenatoci. Nafta k tryskam ide. Vdaka za vsetky postrehy
14.59, 2. 11. 2011, odpověděttak aby si ne bol v tom sam, bol som pri jazere s kolesami kusok od vody na rucnej idem za hodinu nastartovat a code :) skusal som to asi 5x v dlhsich intervaloch, potom som isiel odpojit baterku skoro som sa zjebal do tej tej vody po desiatich minutach som zapojil a zas to robilo. Ze kurva co s tym, natocil som dalsi krat uz code zhaslo. Myslim ze alfy su kurevsky nespolahlive a logika pri rieseni problemu nema taky isty vyznam ako pri inych autach ... :) Takze co mas za problem je alfovsky problem, tak to nechaj tak odpoj baterku a rano to mozno pojde :)
17.37, 2. 11. 2011, odpovědětPeťo, nemôžem s tebou súhlasiť, mám Alfu už 3 roky a ešte som nemal ani jeden problém s elektrikou a to mám r.v 2000 1.9JTD.
18.06, 2. 11. 2011, odpovědětnapis mi mail a hlavne odkial si. snimac faze pod vackovym koleckom si menil? diagnostika? Uz ostava len imobilizer, snimac faze, baterka, starter, slabe vstreky alebo cerpadlo, tlaky... Tych 240tis. km snivajte s nami...
19.29, 2. 11. 2011, odpovědět